Google EarthGoogle Earth – Kaart Software

Geplaatst op: - bijgewerkt op (3.017 weergaven)
Google Earth

Google Earth

Google Earth is de gratis software van Google waarmee je eenvoudig onze aarde, maar ook de maan en andere objecten uit ons zonnestelsel, kunt verkennen. Dit is met Google Earth mogelijk doordat de software enorm veel gedetailleerde kaarten aanbiedt die via een gemakkelijke interface bekeken kunnen worden.

Je kunt Google Earth gebruiken om je vakantie voor te bereiden, om een wandel- of fietsroute samen te stellen of om bezienswaardigheden aan de andere kant van de wereld te bekijken. Maar ook als je even niets te doen hebt is Google Earth een uitkomst: je bent er zo uurtje mee zoet.

Vandaag bracht Google een nieuwe versie uit van haar Google Earth software. Deze versie brengt een groot aantal bugfixes en ook zou de software nog stabieler moeten werken. Voor gebruikers biedt de nieuwe versie van Google Earth 3D beelden van steden en ook is voorzien in een tourguide.

Google Earth Screenshot

Google Earth Screenshot van Amsterdam Noord

De download voor Google Earth is aan de forse kant. Dat komt vooral omdat veel kaartmateriaal bij de download is inbegrepen. Daarnaast heb je een internetverbinding nodig om Google Earth goed te laten werken. Via internet haalt de software namelijk nieuw materiaal op.

Besturingssystemen

Google Earth is beschikbaar voor de populaire besturingssystemen. Dit betekent dat Windows, Mac en Linux gebruikers de software kunnen downloaden via de link naast dit artikel. Naast een gratis versie biedt Google ook een betaalde variant aan van de Google Earth software. Deze versie is vooral bedoeld voor bedrijven die met de software klanten kunnen lokaliseren.

Wil je meer weten over Google Earth? Bezoek dan de website van het programma. Wil de Google Earth gelijk installeren? Gebruik dan de link naast dit artikel om Google Earth gratis te downloaden en gelijk daarna te installeren.

Update

De gratis Google Earth software is inmiddels alweer toe aan versie 7.1.1. Vanaf versie 7 is het met Google Earth nu ook mogelijk om steden in 3D te bekijken. Daarnaast beschikt het programma over gidsen die je rond kunnen leiden in bekende steden of attracties. Daarnaast is in deze versie (7.1.1.) een groot aantal verbeteringen doorgevoerd waardoor de Google Earth software nog sneller en stabieler werkt. Gratis downloaden? Gebruik de link naast dit artikel.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.