Pollennieuws downloaden iOSPollennieuws – de ideale iOS app voor hooikoorts patienten

Geplaatst op: - bijgewerkt op (195 weergaven)
Pollennieuws downloaden iOS

Pollennieuws

Heb je hooikoorts en wil je graag weten hoe de vooruitzichten zijn? Download dan pollennieuws, een applicatie voor iPad en iPhone die je precies vertelt hoe de luchtkwaliteit voor hooikoorts patiënten de komende tijd zal zijn.

Applicaties voor het monitoren van je gezondheid zijn hip. In de app-store van Apple, maar ook in de Google Play Store, vind je enorm veel apps voor het verbeteren van je lichamelijke en geestelijke gezondheid. Heb je last van hooikoorts? Dan is de Pollennieuws app erg handig.

Verwachtingen en logboek

Naast een verwachting voor de hoeveelheid pollen die er de komende dag in de lucht zullen zitten biedt deze app je ook de mogelijkheid om een dagboek over je klachten bij te houden. Hierdoor krijg je beter zicht op de mate waarin je last hebt van hooikoorts.

Een schermafbeelding uit de Pollennieuws applicatie.

Een schermafbeelding uit de Pollennieuws applicatie.

Op basis van het dagboek kun je vervolgens met de verwachtingen voor de komende dag je plannen bijstellen. Verder kun je ook bijhouden welke medicatie je tegen je hooikoorts gebruikt en in welke mate deze medicatie wel of niet werkt.

Systeemeisen en downloaden

Pollennieuws is gratis beschikbaar in de app-store. De applicatie werkt probleemloos op de meeste versies van  iOS. Heb je een iPhone 4 of beter of gebruik je een iPad? Dan kun je de Pollennieuws applicatie gelijk downloaden en installeren.

Naast de versie voor iOS is er in de Play Store voor Android een gelijknamige applicatie beschikbaar. Heb je een Android smartphone of tablet? Zoek dan op ‘Pollennieuws’ in de Play Store om de app te vinden.

 

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.