Instagram LayoutInstagram Layout – Collages maken van je foto’s

Geplaatst op: - bijgewerkt op (794 weergaven)

Instagram Layout

Instagram Layout

Als je veel foto’s maakt met je iPhone of iPad en deze graag deelt op Instagram dan maak je vast wel een collage’s van een aantal foto’s.

Om dat maken van collages (foto-overzichten) te vergemakkelijk biedt Instagram de handig Layout app aan waarmee je in een handomdraai foto’s in een collage zet. Instagram Layout kun je gratis downloaden via de link hiernaast.

De Instagram Layout app is erg simpel in het gebruik. Juist in die eenvoud schuilt de kracht van deze app: hoe leuk is het om in enkele seconden een leuke collage te maken van een paar mooie foto’s die je gemaakt hebt op je iPhone?

Een voorbeeld van het maken van een Instagram collage.

Een voorbeeld van het maken van een Instagram collage.

Een collage maken voor Instagram

Wil je een collage maken om te delen op Instagram? Dan kun je via Layout tot 9 foto’s selecteren waarmee de app vervolgens een collage maakt. Uiteraard kun je instellen in welke volgorde de foto’s moeten worden weergegeven en ook kun je een template of sjabloon kiezen.

Heeft Instagram Layout je collage klaar? Dan kun je zonder problemen aanpassingen maken. Zo kun je de volgorde van de foto’s veranderen en is het mogelijk om bepaalde foto’s groter of kleiner te maken. Ben je tevreden over de collage? Met een druk op de knop zet je hem op Instagram (of op Facebook, Twitter of je eigen website…)

Ook voor Android

Wil je een collage maken van jouw foto’s voor op Instagram dan kan dat ook op Android met de Layout app. Sinds deze week is Instagram Layout namelijk ook gratis te downloaden voor smartphones en tablets met Android. Je vindt Instagram Layout voor Android in de Play Store (of via deze link).

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een reactie

  • Jaap

    Heb Layout voor instagram uitgeprobeert. Maar nu wil ik weer een enkelvoudige foto plaatsen , echter Layout blijft in de vorige layout staan en is niet meer in enkelvoudig terug te zetten. Ook niet met het verwijderen van de app Layout en/of het opnieuw opstarten van de iphone. Wat is het probleem ?