gratis software downloaden: ForestVerslaafd aan je smartphone? Installeer Forest om af te kicken

Geplaatst op: - bijgewerkt op (322 weergaven)
gratis software downloaden: Forest

Forest

Ben je verslaafd aan je smartphone of tablet? Of wil je werken of studeren zonder dat je steeds wordt afgeleid door je smartphone? Dan is Forest: Stay Focused de app voor jou.

Forest: Stay Focused biedt op een leuke manier een handige oplossing voor mensen die hun smartphone of tablet minder willen gebruiken. Lees alles over deze handige applicatie voor iOS en Android in mijn review.

Voor wie is deze app?

Forest: Stay Focused is vooral een app voor mensen die tijdens hun werk of studie worden afgeleid door hun smartphone. Volgens de ontwikkelaars kun je met deze app leren om steeds minder vaak op je smartphone te kijken op momenten dat je dat zelf niet wil.

Het is goed om je te realiseren dat Forest: Stay Focused puur een hulpmiddel is om je smartphone minder te gebruiken. Wil je echt je telefoon of tablet niet gebruiken op je werk, als je studeert of als je andere dingen wil doen? Dan kun je hem beter gewoon opbergen.

Hoe werkt Forest: Stay Focused?

De applicatie werkt eigenlijk heel eenvoudig. Door de app te openen kun je een boompje planten met daaraan gekoppeld een tijdsduur. Kies je voor een boom die een uur lang mag groeien dan zal dat ook gebeuren zolang je je smartphone in dat uur niet gebruikt.

Maar kun je je smartphone-verslaving niet bedwingen en gebruik je je smartphone toch om even je Facebook status bij te werken of om dat ene belangrijke Whatsapp bericht toch te versturen? Dan sterft het boompje en moet je opnieuw beginnen.

Forest: Stay Focused helpt je met het afkicken van je smartphone verslaving.

Forest: Stay Focused helpt je met het afkicken van je smartphone verslaving.

Lukt het je om je boom te laten groeien in de door jou ingestelde tijdsduur? Dan heb je begin van je eigen bos. Elke keer dat je de app opnieuw gebruikt zal je bos groeien (zolang je je mobiel niet gebruikt voor andere doeleinden).

Downloaden?

Forest: Stay Focused is beschikbaar voor smartphones en tablets die draaien op Android en iOS. De link boveaan deze pagina verwijst naar de iOS versie van Forest. Deze kost 1,99. De Android versie kun je gratis downloaden in de Play Store.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.