Minimal To DoMinimal To Do – een online en simpele kalender app voor Android

Geplaatst op: - bijgewerkt op (258 weergaven)
Minimal To Do

Minimal To Do

Vind je de agenda functie van je Android smartphone of tablet ook zo ingewikkeld? Op de redactie van downloadcentrum.com gebruiken we die functie dagelijks maar helaas niet altijd met even veel plezier.

Gelukkig is er een prima alternatief om simpel je agenda en taken bij te houden op je smartphone. Minimal To Do dat alternatief: een gratis app die ontzettend veel gemak en plezier biedt voor iedereen die zijn taken en afspraken wil bijhouden op een smartphone of tablet.

Minimal To Do werd ontwikkeld als antwoord op de vele functies die de verschillende applicaties voor het beheren van afspraken en taken bieden. Vooral de standaard app die Google aanbiedt onder ‘Calender’ heeft zoveel mogelijkheden dat het soms lastig is om door de bomen het bos te kunnen zien.

Minimal To Do - schermafbeelding.

Minimal To Do – schermafbeelding.

Mogelijkheden

De applicatie kan gebruikt worden voor maar een doel: je kunt er snel en makkelijk een nieuwe taak of afspraak inzetten. Naar eigen wens kan de app je een herinnering sturen op het moment dat de afspraak of taak belangrijk voor je wordt.

Verder biedt Minimal To Do geen uitgebreide mogelijkheden. Wel kun je de interface naar wens aanpassen: er is zowel een donkere als een lichte variant beschikbaar. De applicatie is 3 MB groot en kan via de link naast deze pagina gedownload worden.

 

 

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.