FlightRadar24 applicatieFlightRadar24 voor iOS en Android: mijn favo smartphone app

Geplaatst op: - bijgewerkt op (598 weergaven)
FlightRadar24 applicatie

FlightRadar24 applicatie

Wil je weten waarom FlightRadar24 Free mijn favoriete app is voor mijn iPad en smartphone? Check dan mijn review van deze applicatie die je realtime het wereldwijde vliegverkeer laat volgen.

FlightRadar24 is applicatie die een vluchtradar van je smartphone maakt. Met de applicatie kun je eenvoudig checken welk vliegtuig er overkomt maar ook kun je bijvoorbeeld checken welke vluchten er op Schiphol landen of welke vliegtuigen er vertrekken vanaf New York.

Alle data in de vluchtradar van FlightRadar24 worden op real-time basis getoond. Dit betekent dat je de precieze locatie van een vliegtuig kunt controleren. Maar ook andersom werkt dit prima. Zie (of hoor) je een vliegtuig? Dan kun je met FlighRadar gelijk zien van welke maatschappij deze kist is en wat het vertrekpunt en de bestemming van de vlucht zijn.

FlightRadar24 Free vs Pro

FlightRadar24 kun je downloaden in twee varianten. Er is een gratis versie onder de naam FlightRadar24 Free. Deze versie is gratis beschikbaar voor alle besturingssystemen. Daarnaast is er ook FlighRadar24 Pro. Deze versie kost tussen de 2 en 3 euro en is ook beschikbaar voor bijna elk mobiel besturingssysteem.

De verschillen tussen de Free en Pro versies van FlightRadar24 zijn groot. Zo heeft de gratis versie reclames aan boord en biedt deze summiere informatie over vluchten. De betaalde versie heeft geen reclames en biedt veel uitgebreidere informatie. Zo kun je bijvoorbeeld ook vertrekken op luchthavens bekijken en is informatie beschikbaar over vertragingen.

Beide versies, dus zowel de gratis als de betaalde variant, zijn beschikbaar voor iOS, Android en Windows Phone. De app werkt prima op een smartphone maar voor meer overzicht en een handigere bediening bevalt het gebruik op een tablet mij een stuk beter.

FlightRadar24 biedt een compleet overzicht van de luchtvaart op een willekeurige plek op aarde. Ook op Windows 10.

FlightRadar24 biedt een compleet overzicht van de luchtvaart op een willekeurige plek op aarde. Ook op Windows 10.

FlightRadar24 op Windows 10

FlightRadar24 werkt prima op mobiele apparaten via wi-fi of een mobiele internetverbinding. Maar ook op je Windows 10 desktop kun je gebruik maken van deze handige dienst. Want op de site van Flightradar24 vind je dezelfde live radarbeelden die ook op de app worden getoond.

Het gebruik van de FlightRadar24 website is onder Windows, maar ook op desktopsystemen met bijvoorbeeld Apple Mac OS X of Linux, helemaal gratis. Wil je gebruik maken van aanvullende mogelijkheden zoals het tracken van een vlucht of informatie over vertrektijden? Dan kun je ook op de website een betaald abonnement nemen.

Ben je geïnteresseerd in de luchtvaart, wil je weten welk vliegtuig er overvliegt of wil je weten of iemand die jij kent over jouw huis vliegt (leuk!!)? Dan is het bezoeken van de FlightRadar24 website onder Windows of het installeren van de gratis app een echte aanrader. En wil meer functies? Dan is deze app het geld meer dan waard!

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.