Clean Master Phone Booster.Clean Master Phone Booster: van een trage naar een snelle smartphone

Geplaatst op: - bijgewerkt op (397 weergaven)
Clean Master Phone Booster.

Clean Master Phone Booster.

Heb je last van een trage smartphone? Of erger nog:  loopt je smartphone vast als je hem gebruikt? Download dan Clean Master Phone Booster: een applicatie die je smartphone sneller maakt door het geheugen te optimaliseren en de opslagruimte handiger te benutten.

Clean Master Phone Booster zorgt ervoor dat alle overbodige en ongewenste bestanden die applicaties aanmaken of downloaden automatisch verwijderd worden. Verder wordt ook de cache die bepaalde applicaties gebruikt automatisch geleegd.

Clean Master Phone Booster is de beste app voor een snelle en veilige smartphone, nu downloaden?

Clean Master Phone Booster is de beste app voor een snelle en veilige smartphone.

Het legen van de cache en het verwijderen van overbodige bestanden brengt natuurlijk een forse snelheidswinst met zich mee. Maar ook als je smartphone klaagt over een gebrek aan opslagruimte dan is het uitvoeren van de app een goede oplossing. Clean Master ruimt zowel het interne geheugen van je smartphone als het uitbreidbare geheugen via een SD-slot op.

Naast het verwijderen van ongewenste bestanden beschermt Clean Master je smartphone ook tegen malware, virussen en trojans. Een volledige scan van je smartphone op virussen, malware, spyware en andere software die een risico vormen voor je privacy is in minder dan 10 seconden uitgevoerd. Denk je dat je smartphone een virus heeft? Downloaden en installeren deze app!

 

Alleen voor Android

Clean Master Phone Booster is alleen beschikbaar voor Android. Als je last hebt van een trage iPhone kun je hem met deze app niet sneller maken. Zoek in de App-store voor een applicatie die je iPhone sneller kan maken.

 

 

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.