HTML kit downloadenZelf een website maken met HTML-Kit

Geplaatst op: - bijgewerkt op (924 weergaven)
HTML kit downloaden

HTML Kit

Wie denkt dat het maken van een website in HTML moeilijk en tijdrovend is kan met de HTML-Kit software weleens bedrogen uitkomen. Met de gratis versie van deze superhandige tool maak je namelijk in een handomdraai een eenvoudige website in HTML en CSS.

Maar ook gevorderde programmeurs die op zoek zijn naar een gratis programma voor het maken en bewerken van HTML en CSS kunnen met dit programma prima uit de voeten. Met HTML-Kit en WordPress, of een ander CMS, kun je snel en makkelijk een eigen website maken en deze naar eigen wens aanpassen.

HTML-Kit is te vergelijken met een tekst-editor maar dan met handige functies om het resultaat van je aanpassingen in de HTML of CSS van een website direct te bekijken. Verder helpt het programma je met het correcte gebruik van HTML en CSS inclusief de bijbehorende elementen en attributen.

Verder kan HTML-Kit de broncode (of dat nu HTML of CSS) is controleren op validiteit en kan het programma eventuele fouten oplossen. Dit is vooral handig als je het programma gebruikt om zelf een eigen website vanaf de basis op te bouwen. Ook kun je met de gratis tool JavaScript bestanden maken en bewerken; ook deze bestanden kun je controleren op validiteit.

HTML-Kit biedt ook ondersteuning voor JavaScript.

HTML-Kit biedt ook ondersteuning voor JavaScript.

 

Uiteraard kun je met behulp van tabbladen eenvoudig meerdere bestanden tegelijk bewerken en kun je met de ingebouwde FTP mogelijkheid je gemaakte bestanden uploaden en zo je website eenvoudig publiceren.

Ook als Nederlandstalige software

Voor gebruikers van Windows die op zoek zijn naar Nederlandstalige software is HTML-Kit prima geschikt. Het programma is namelijk ook in het Nederlands beschikbaar. Wil je een website maken maar ben je niet zo thuis in de Engelse termen die daarbij komen kijken? Dan is HTML-Kit een prima alternatief.

HTML-Kit is ook beschikbaar in het Nederlands.

HTML-Kit is ook beschikbaar in het Nederlands.

Verder is de tool ook beschikbaar in het Engelse (duh!) en wordt het programma ook vertaald naar een aantal andere talen. Verder kun je HTML-Kit gratis downloaden via de link bovenaan deze pagina maar is het programma ook beschikbaar in een betaalde versie die meer mogelijkheden en snellere updates biedt.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.