email softwareThe Bat! – Email Software

Geplaatst op: - bijgewerkt op (1.353 weergaven)

email software

The Bat!

Als je nog steeds het e-mail adres gebruikt dat je van je internet provider hebt gekregen moet je software hebben om je e-mail te kunnen versturen en ontvangen. Maar ook als je wel webbased e-mail software gebruikt (Gmail, Outlook) dan is het handig om op je eigen computer software te installeren om je e-mails te kunnen versturen en ontvangen.

Ritlabs is de ontwikkelaar van een van de beste e-mail programma’s die momenteel beschikbaar zijn. Dat bedrijf brengt namelijk al geruime tijd The Bat! uit. Met deze software, die je gratis kunt downloaden, is het mogelijk om e-mail te versturen en ontvangen.

The Bat! komt in twee varianten. Voor thuisgebruikers is er een shareware versie nodig van deze e-mail software. Wil je de software gebruiken binnen je bedrijf dan zul je een licentie moeten kopen. De gratis versie van The Bat! zal voldoen voor de meeste mensen, wil je dus gratis e-mail software downloaden? Probeer dan eens The Bat!

The Bat! is alleen beschikbaar voor het Windows platform. Zowel Windows 8 en Windows 7 worden ondersteund maar ook oudere versies, tot Windows NT 4.0 en Windows 2000, worden ondersteund. De download is in totaal tussen de 6 en 15 megabyte. Met The Bat! software kun je e-mail verzenden en ontvangen via een groot aantal protocollen. Zo wordt uiteraard POP3 ondersteund maar is ook imap4 ondersteuning aanwezig.

Voordelen?

Grootse voordeel van een e-mail programma op je eigen computer in combinatie met een e-mail adres van je internet provider is natuurlijk je privacy. Door te e-mailen met een Gmail account kunnen onbevoegden, maar ook Google zelf, in theorie eenvoudig toegang krijgen tot je e-mails. Door deze berichten op je eigen computer te slaan is het veel lastiger voor onbevoegden om hier de hand op te leggen. Wil je The Bat! e-mail software gratis downloaden? Dan kan dat via de link naast dit artikel.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een reactie

  • Katrien

    Hallo,

    we zijn van een Windows XP computer naar een Windows 8.1 computer overgestapt. Op onze oude computer gebruikten we Outlook Express 6 om emails te versturen en te ontvangen. Ik zoek een alternatief voor Outlook Express en meer bepaald ook met de bedoeling om emails uit Outlook Express ( via de archiefmap)te importeren, hetzelfde voor de e-mailadressen. Is dit makkelijk te doen in ‘The Bat’?

    Alvast bedankt,
    Katrien