software downloaden e-mailPostbox – Email Software

Geplaatst op: - bijgewerkt op (1.649 weergaven)

software downloaden e-mail

Postbox is gratis software voor het versturen en ontvangen van e-mail.

Wil je gratis software downloaden om op je computer, laptop of Mac email te ontvangen en versturen? Dan de is Postbox software vast wat voor jou! Postbox is een gratis alternatief voor betaalde email programma’s als Outlook (dat onderdeel uitmaakt van de Office suite) en Windows mail dat standaard meegeleverd wordt met Windows.

Je kunt deze email software bijvoorbeeld gebruiken om email te ontvangen en te versturen met het e-mail adres van je provider. Bij de meeste providers in Nederland krijg je namelijk standaard pop e-mail adressen. Deze e-mail adressen kun je natuurlijk uitlezen met bijvoorbeeld gmail of hotmail. Het instellen van die webmail diensten met e-mail adressen van je provider is echter nogal ingewikkeld. Daarnaast zijn zowel gmail als hotmail weinig soepel met de mogelijkheden tot het lezen van pop e-mail. Zo mag je bij Gmail maar 5 pop email adressen toevoegen aan je account.

Met de Postbox software kun je lokaal e-mails ontvangen en versturen. Dit betekent dat al je e-mail veilig op je eigen computer staat. Daarnaast kun je gemakkelijk al je e-mail doorzoeken en ook biedt Postbox de mogelijkheid tot het eenvoudig beheren van je contacten. Als je besluit om je e-mail lokaal, op je eigen computer dus, op te slaan dan is het wel verstandig om regelmatig goede backups te maken van je e-mail. In tegenstelling tot webmail heb je namelijk geen standaard backup.

Vandaag brachten de makers van de gratis Postbox software een nieuwe versie uit. Deze versie heeft als nummer 3.0.5 meegekregen en biedt een aantal bugfixes en experimentele features. Opvallendste wijziging is de ondersteuning voor de nieuwe retina beeldschermen op het nieuwe model Macbook. Daar heb je als Windows gebruiker van deze software natuurlijk niets aan, wel is het leuk als je een Apple met retina scherm hebt. Je kunt de Postbox software gratis downloaden via de link naast dit artikel.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 reacties