Mailwasher - de beste oplossing tegen spam.Mailwasher – voorkomt e-mail spam in je inbox

Geplaatst op: - bijgewerkt op (1.325 weergaven)
Mailwasher - de beste oplossing tegen spam.

Mailwasher

Spam in je inbox is super irritant. Zeker nu spam er steeds professioneler uitziet en je elke mail moet openen om te zien of de inhoud belangrijk is of niet kost spam ontzettend veel tijd en geld.

Gelukkig is er goede gratis software beschikbaar die je beschermt tegen spam. Mailwasher is een van de bekendste en beste programma’s tegen spam. Benieuwd of Mailwasher ook iets voor jou is? Lees dan onze review over de gratis versie, Mailwasher Free, die je beschermt tegen spam.

Mailwasher Free is een volledig gratis programma om je te beschermen tegen spam. Dit doet het programma door als een intermediar tussen de mail-server van je internet provider en jouw e-mail programma te gaan zitten.

Mailwasher Free werkt met alle grote internetproviders in Nederland. Heb je last van spam met je Ziggo, XS4all of KPN e-mail adres? Mailwasher checkt de inbox op je mailserver en verwijdert of maakt de spam herkenbaar voor je e-mail programma. Zo ben je verzekerd van minder spam en meer gemak tijdens het versturen en ontvangen van e-mail.

Omdat het programma als intermediar werkt maakt het ook niet uit met welk e-mail programma je werkt. Alleen als je een webbased mailprogramma gebruikt, denk aan Gmail of Live dan zal Mailwasher je niet beschermen tegen spam (behalve als je Gmail of Live mail laat doorsturen naar je computer).

Mailwasher Free beschermt je gratis tegen spam.

Mailwasher Free beschermt je gratis tegen spam.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 reacties

  • Henk de Heer

    Ik probeer mailwasher te installeren maar krijg een error.

    C:\User\henk\AppData\roam ing\Microsoft\Installer\{9c627445-1822-4F1A-F68F73181C8A}\SystemFolder_msiexec_1.exe from script data. Error: 5.

    Kan mailwasher niet met windows 10 omgaan??

  • Hennie

    Hallo. Ik wil heel graag MailWasher verwijderen van onze pc maar krijg het niet voor elkaar. Via programma’s op de pc verwijderen dus. Hoe lukt het wel?