Blox - crypto trading app voor Android en iOSHandelen in Bitcoin, Ether of Ripple? Download BLOX

Geplaatst op: - bijgewerkt op (440 weergaven)
Blox - crypto trading app voor Android en iOS

BLOX logo

Eerlijk is eerlijk, de neef die €35.000 verdiende door zijn Bitcoin te verkopen had ze waarschijnlijk vijf jaar geleden gekocht voor een fractie van de huidige koers. Mijn conclusie: de enorme winsten die je met het handelen in crypto-valuta  kunt behalen zijn alleen nog bereikbaar voor de mensen die al jaren op hun Bitcoins en Ethers zitten. 

Toch kun je ook nu nog leuk verdienen, maar ook verliezen natuurlijk, met het kopen en verkopen van digitale valuta. Met name de minder bekend valuta (denk aan de BAT, XRP, NANO, of QTUM) stijgen en dalen op dagelijkse basis met tientallen procenten. Door op het juiste moment in- of juist uit te stappen kun je ook nu nog geld verdienen.

Ik ben zelf niet vies van een experimentje en daarom besloot ik om ook eens op zoek te gaan naar manieren om eenvoudig crypto-currency’s te verhandelen. Via internet kwam ik terecht bij BLOX, een applicatie die wordt ontwikkeld door het Nederlandse bedrijf BTCDirect. Vooral het feit dat deze app door een Nederlands bedrijf met een postadres, telefoonnummer en betrouwbare websites wordt ontwikkeld deed mij besluiten om Blox te proberen.

de website van BTC-direct.

BTCDirect is een Nederlands bedrijf.

Mijn ervaringen met BLOX

BLOX is een app voor iOS en Android. Je vindt hem via de Play Store en App Store op je smartphone of tablet. Ook kun je de link bovenaan deze pagina gebruiken of kijk onderaan deze review voor een aanbieding van BLOX. Het installeren van de app is heel gemakkelijk en ook het handelen ermee vraagt weinig tot geen technische kennis.

Tegelijkertijd is het handelen in Bitcoin, Ethereum, Ripple erg risicovol. Voor ik begon met BLOX heb ik daarom eerst mijn spaar- en betaalrekeningen goed bekeken. Toen ik zag dat daar genoeg geld op stond voor alle dagelijkse uitgaven, de vervanging van een kapotte wasmachine en de reparatie van de auto heb ik een beetje geld gestort op BLOX. Deze check adviseer ik iedereen die wil gaan handelen in Bitcoin, Ether en andere risicovolle ondernemingen. Investeer alleen geld wat je nu, of in de toekomst, nergens anders voor nodig hebt.

Ik heb Blox gedownload voor mijn Android smartphone. Door tijdens het activeren de code te gebruiken die je vindt onderaan deze review krijg je 10 euro starttegoed. Dit geld heb ik gestoken in de aankoop van piepkleine hoeveelheden Bitcoin, Ethereum en Ripple. Toen de 10 euro 15 euro waard was heb ik 30 euro bijgestort. En met dit geld ben ik nu aan het handelen in crypto-valuta. Om geld bij te storten is het noodzakelijk om je paspoort, ID-kaart of rijbewijs in te scannen. Op deze manier verifieert BLOX jouw identiteit. En dit is een voorwaarde om crypto te kunnen kopen en verkopen. Verder kost het kopen en verkopen van digitale valuta 1 tot 3% van de waarde van hetgeen je koopt of verkoopt. Op deze manier verdient BLOX ook jouw handel.

Mijn BLOX kluis met Bitcoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash.

Mijn BLOX kluis.

Tot slot: BLOX?

Zoals je je voor kunt stellen word ik met mijn 45 euro aan inleg absoluut niet rijk. Maar dat hoeft ook helemaal niet. Het kopen en met winst (of verlies) verkopen van mijn Bitcoins en Ethereums voelt aan als een computergame. En dat levert mij al meer dan genoeg plezier op. Ik hoef niet rijk te worden van crypto-valuta. Wil jij dat wel? Dan moet je ofwel heel veel geld investeren of ontzettend veel geduld hebben…

Wil je zelf gaan handelen in crypto-valuta met BLOX van BTCDirect? Als je tijdens de registratie via deze link gebruikt krijg je €10 starttegoed kado.

Met dit starttegoed kun je gelijk beginnen met het kopen en verkopen van Bitcoin, Ether, Ripple of een van de andere cryptocurrency’s die via BLOX verhandeld kunnen worden. Rijk ga je er niet mee worden, voor €10 koop je momenteel 0.0003 Bitcoin ;-).

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.