gratis software voor internet - Pale Moon browserPale Moon – Browser Software

Geplaatst op: - bijgewerkt op (1.050 weergaven)

Heb jij een supersnelle gloednieuwe computer en surf je veel op internet? Dan maak je waarschijnlijk gebruik van Firefox, Chrome of misschien Explorer. Al die browsers zijn niet geoptimaliseerd voor nieuwe computers maar werken juist goed op wat oudere computers. Er wordt namelijk veel tijd en moeite gestoken om moderne browsers ook op langzamere computers te laten werken.

gratis software voor internet - Pale Moon browser

Pale Moon Browser

Wil je een browser die geoptimaliseerd is voor een splinternieuwe en bloedsnelle computer? Dan moet je eens kijken op de website van softwareontwikkelaar Moonchild Productions. Dit bedrijf ontwikkelde, met bovenstaande informatie in haar achterhoofd, namelijk de Pale Moon internet browser. Deze browser is geoptimaliseerd voor nieuwe computers en bijbehorende processors en werkt dan ook niet op oudere computers. Het resultaat volgens de ontwikkelaar? Een supersnelle browser die verder precies zo werkt als Firefox.

De Pale Moon browser is ontwikkeld op basis van Mozilla Firefox. En daarom is deze browser uiteraard gratis te downloaden op de website van Moonchild Productions. Naast optimalisatie voor nieuwe processors zijn ook overbodige zaken uit Firefox weggelaten. Zo zijn onder andere de Parental Controls en de Accessibility features weggelaten. Daarmee zou deze gratis software 25% sneller moeten werken dan de normale versie van Firefox.

De gratis download op de website van Moonlight betreft versie 11 van de Pale Moon browser. Deze bevat een groot aantal bugfixes, diverse verbeteringen waardoor de prestaties omhoog zijn gegaan en is de browser gebaseerd op Firefox 11. Op zoek naar goede gratis te downloaden software om sneller te surfen? Probeer de Pale Moon browser en zet je mening over deze software in de reacties onder dit bericht. Een nadeeltje: deze gratis software is alleen beschikbaar in het Engels. Wil je de software in het Nederlands gebruiken dan zul je een aparte taalmodule moeten downloaden.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.