De Opera Browser Software kun je gratis downloadenOpera – Browser software

De Opera Browser Software kun je gratis downloaden

Opera

Gratis software om het internet mee te verkennen is er in overvloed. Of je nu een standaard browser als Internet Explorer wilt gebruiken of de toch de Firefox browser de voorkeur geeft, betalen hoeft voor dat soort software niet. Een andere optie, ook gratis overigens, is het gebruik van Opera om mee te internetten.

Opera is al jarenlang het beste alternatief voor IE en Firefox. Opera valt onder meer op door de vele extra toepassingen die de software biedt. Zo wordt een downloadmanager meegeleverd en is ook beveiligingssoftware ingebouwd.

Voordelen van Opera

Het gebruik van de gratis software die ontwikkeld wordt door Opera zit hem in een aantal zaken. Zo is de software erg snel en werkt het net zoals de concurrentie met tabbladen. Ook de ingebouwde downloadmanager is erg gemakkelijk. Je kunt met Opera supersnel downloaden van het internet. Handig als je bijvoorbeeld grote bestanden wilt downloaden die je in je e-mail krijgt. Ook de zoekmachine die Opera gebruikt is erg handig. Je kunt ervoor kiezen om te zoeken met Google maar ook ondersteunt Opera met haar ingebouwde zoekmachine Bing en Yahoo.

Ook de mogelijkheden om Opera naar je eigen voorkeuren aan te passen zullen veel mensen aanspreken. Je kunt de interface van de browser precies zo vormgeven zoals jij dat wilt. Zo is het zelfs mogelijk om foto’s als achtergrond van de menu’s en tabbladen te gebruiken. Een voorbeeld hoe je Opera naar eigen smaak kunt aanpassen zie je hieronder.

de gratis browser van Opera kun je downloaden op de website van het bedrijf

Je kunt Opera vormgeven op de manier die jij zelf het leukste vindt.

Wil jij Opera zelf gratis downloaden om te kijken of deze browser software wellicht een goed alternatief is voor de browser die je nu gebruikt? Gebruik dan de downloadlink naast dit artikel. Ook kun je op die pagina Opera software downloaden voor je Apple apparaat. Zo is er gratis software voor je iPad en iPhone. Ook biedt Opera versies aan van haar browser software voor smartphones die Android draaien.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *