gratis Chrome Browser software downloadenChrome: de meest populaire browser (van Google)

Geplaatst op: - bijgewerkt op (2.374 weergaven)
gratis Chrome Browser software downloaden

Chrome

Google Chrome is de populairste browser van dit moment. Ben je op zoek naar informatie over dit gratis programma of wil je Chrome downloaden? In deze handleiding lees je alles over Chrome, de browser van de zoekgigant uit Mountain View.

Van Google Chome verscheen gisteren een update voor versie 18. Deze versie van Chrome is vooral geschikt voor gebruikers die problemen ondervinden met hun versie van Chrome. Deze update van versie 18 fixt namelijk een groot aantal problemen uit eerdere versies.

Ook is deze versie van Chrome het grafische gedeelte mooier en sneller. De bugfixes in Chrome 18 hebben vooral betrekking op problemen rondom het gebruik van de Facebook website op een Windows computer. Ook de implementatie van HTML5 audio op Mac computers zou beter moeten werken.

Nieuwste versie

De nieuwste versie van Google Chrome is inmiddels versie 44. Als je de beste browser voor internet al gebruikt dan is een update aan te raden.

 

Wil je een alternatief voor Safari, Explorer of Firefox? Dan kun je via de link naast deze pagina versie 44 van Chrome gratis downloaden.

 

Deze nieuwe versie kent een aantal nieuwe mogelijkheden met betrekking tot uitbreidingen en nieuwe apps. Verder zijn er veel bugs uit de software verwijderd en is Chrome nog veiliger geworden door het oplossen van problemen op beveiligingsgebied.

Chrome downloaden en installeren

Heb je nog niet eerder de gratis browser software van Google gebruikt dan kun je deze versie van Chrome natuurlijk ook probleemloos installeren. Chrome valt vooral op door de minimalistische interface. Je hebt gewoon ontzettend veel schermruimte tot je beschikking om de websites die je bezoekt ook echt te bekijken.

Daarnaast zijn de vele plugins en applicaties voor Chrome ook erg eenvoudig in het gebruik. Een laatste voordeel van Chrome is de mogelijkheid om anonieme tabbladen te openen. Met deze anonieme vensters ziet niemand wat voor pagina’s je op het internet bekeken hebt.

Chrome downloaden doe je via de link bovenaan deze pagina. Wil je Chrome downloaden op je iOS of Android smartphone of tablet? Gebruik dan de app-store van Apple of de Play Store van Google. Je vindt daar de juiste versie van Chrome voor mobiel. Je kunt natuurlijk ook Chrome downloaden via de link, maar dat is minder handig dan via de downloadwinkel.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.