SSD-Z - freewareSSD-Z geeft je alle informatie over de SSD-schijf in je computer

Geplaatst op: - bijgewerkt op (688 weergaven)
SSD-Z - freeware

SSD-Z

Heb je problemen met je computer of laptop en wil je je SSD-schijf uitsluiten als een van de onderdelen die problemen geeft? Download dan SSD-Z. Met dit freeware programma krijg je snel een handig overzicht van de schijven in je computer en de status van deze schijven. 

Om SSD-Z te kunnen gebruiken moet je eerst het programma installeren. Via de link naast deze pagina download je de nieuwste versie van dit freeware programma gratis rechtstreeks van onze eigen server.

Het installeren van SSD-Z is erg eenvoudig. De stappen tijdens het installatieproces spreken voor zich. Na het installeren open je SSD-Z via het icoon op je startpagina of via het startmenu van Windows.

Welke informatie geeft SSD-Z?

De interface van SSD-Z. Je vindt er veel informatie over de schijven in je PC.

De interface van SSD-Z. Je vindt er veel informatie over de schijven in je PC.

SSD-Z biedt ontzettend veel informatie over de schijven in je computer. Via het menu onderaan de interface kun je de schijf selecteren waarover je informatie wil zien. SSD-Z toont algemene informatie zoals de grootte, de fabrikant, de interface en het soort geheugen.

Daarnaast toont SSD-Z ook informatie over de inschakeling van trim voor elke schijf in je computer of laptop. Ook toont het programma informatie over de status van je schijf door middel van s.m.a.r.t. informatie. Ook informatie over het aantal en de grootte van de partities op een schijf wordt weergegeven.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.