rainmeterRainmeter – Desktop aanpassen

Geplaatst op: - bijgewerkt op (1.197 weergaven)
rainmeter

rainmeter

Wil je gratis software downloaden om je computer te monitoren of om je desktop aan te passen? Dan zou je natuurlijk twee verschillende programma’s kunnen downloaden en installeren. Je kunt er ook voor kiezen om de gratis Rainmeter software te downloaden.

Deze software kun je namelijk gebruiken om je desktop aan te passen naar eigen wens. Daarnaast kun je met dit programma ook allerlei informatie over je systeem laten weergeven op je desktop.

Vandaag kwam een nieuwe versie uit van de Rainmeter software. Deze versie biedt vooral aanpassingen die het programma sneller en stabieler maken. Daarnaast zijn een aantal bugfixes doorgevoerd waardoor de software nog beter werkt.

Waar kun je Rainmeter voor gebruiken?

Interessanter is natuurlijk de vraag waar je deze gratis software nu voor kunt gebruiken. Allereerst is Rainmeter dus een tool waarmee je informatie over je systeem kunt weergeven op je desktop. Dit gebeurt real-time zodat je ten allen tijde over de meest actuele en belangrijke informatie over je computer of laptop beschikt.

Je kunt met Rainmeter bijvoorbeeld vrije harde schijf ruimte weergeven. Ook netwerk-activiteit en beschikbaar intern geheugen kun je laten tonen op je desktop. Daarnaast is het ook mogelijk om meldingen van nieuwe e-mail of nieuwe Facebook en Twitter updates op je desktop weer te laten geven.

Meer functies

Naast mogelijkheden om je computer te monitoren, wat handig kan zijn in het geval van storingen of problemen, is het ook mogelijk om je desktop aan te passen met behulp van speciale skins. Zo kun je de desktop van je computer of laptop dus helemaal aanpassen aan je eigen stijl. Daarnaast is het mogelijk om applets toe te voegen om te tweeten of om documenten te typen.

Je desktop aanpassen met gratis Rainmeter software

Je desktop aanpassen

Gratis downloaden?

Wil je deze gratis software downloaden? Dat kan via deze link. Ook kun je de website van de ontwikkelaar bezoeken om daar meer informatie te vinden over de mogelijkheden die de Rainmeter sofware jou kan bieden. Heb je zelf tips en trucs voor het gebruik van Rainmeter omdat je deze software al geruime tijd gebruikt? Laat het ons dan weten door te reageren onder dit bericht.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.