Winmend Disk Cleaner zorgt voor een veilige en opgeruimde PC

Geplaatst op: - bijgewerkt op (666 weergaven)
Winmend helpt je bij een trage computer.

Winmend

Winmend is een programma dat je kunt gebruiken als je computer traag begint te worden. Met deze gratis software kun je je computer makkelijk laten opruimen. Zo zal hij weer snel opstarten en kun je weer snel internetten of gamen.

Winmend spoort overbodige bestanden op en verwijderd deze (naar wens ook). Door het installeren en gebruiken van Winmend wordt je computer weer snel en reageert hij weer zoals je gewend bent.

Waarom Winmend downloaden?

Elke computer of laptop met daarop Windows wordt na verloop van tijd traag. De belangrijkste oorzaak van een trage computer zijn de vele tijdelijke bestanden die de verschillende programma’s opslaan en niet verwijderen. Gelukkig is daarvoor dan weer andere software verkrijgbaar, Winmend is een van die programma’s.

WinMend is een alternatief voor het bekend CCleaner. WinMend is echter net wat sneller dan CCleaner. Verder biedt Winmend minder opties en mogelijkheden waardoor het programma maar een ding doet: het verwijdert overbodige bestanden van je computer waardoor deze merkbaar sneller wordt.

Installatie en gebruik

De installatie van Winmend is eenvoudig. Accepteer de gebruikersvoorwaarden en geef aan in welke map je het programma wil installeren. Vervolgens installeert het programma zich in enkele ogenblikken in de opgegeven map.

Ook het gebruik van Winmend is eenvoudig. Start het programma op via je bureaublad en geef aan welke harddisks je wil scannen. Na een druk op de knop gaat Winmend vervolgens aan de slag: de mappen of schijven worden gescand en alle overbodige bestanden worden verwijderd.

 

 

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.