Windows Repair – Windows problemen oplossen

Geplaatst op: - bijgewerkt op (1.876 weergaven)
Windows Repair

Windows Repair

Windows Repair is een handig programma voor iedereen die problemen heeft met Windows. Dit gratis programma kan namelijk automatisch verschillende problemen met dat besturingssysteem oplossen. Wil je meer weten over Windows Repair? Lees dan in onze handleiding hoe je het programma kunt downloaden en op wat manieren je met het programma Windows problemen kunt oplossen.

Windows Repair wordt uitgebracht door Tweaking.com. Op de site van dat bedrijf kun je verschillende versies van Windows Repair downloaden. De gratis versie van het programma biedt voor de meeste mensen meer dan voldoende mogelijkheden. Voor gebruikers die meer mogelijkheden willen of voor  problemen die de gratis versie niet kan oplossen is er een Pro versie. Een licentie voor de Pro versie van Windows Repair kost 20 dollar.

Mogelijkheden

Windows Repair biedt een uitgebreid scala aan mogelijkheden. Zo kan het programma Windows problemen die veroorzaakt worden door een virus herstellen. Maar ook voor fouten in het register of voor problemen met het openen van bepaalde bestanden biedt Windows Repair uitkomst. Verder controleert het programma je harddisk op fouten en controleer het de systeembestanden van je Windows installatie.

Voordat bepaalde problemen met je computer worden opgelost kun je een backup maken van (bepaalde delen van ) je Windows installatie. Hierdoor kun je op het moment dat je computer niet meer werkt na een reparatie terug naar het moment waarop deze nog wel werkte. Verder is het aan te raden om het programma te draaien in de veilige modus van Windows. Op die manier kan Windows Repair effectiever werken en zal het nog meer problemen oplossen.

Windows Repair werkt op alle Windows computers die XP of hoger draaien. Ook voor Windows 10 problemen kan Windows Repair gebruikt worden.

 

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een reactie

  • frans van der hoek

    heb windows 10 er opgezet maar wil weer terug naar windows 7 hoe doe ik dat alles is gewist weet het nu niet meer heb wel 2schijfjes. gedowlaad. naar dat gaat ook niet meer vraag hoe moet ik dat doengraag een antwoord van u vg frans