PC Decrapifier downloadenWindows 10 opschonen met PC Decrapifier

Geplaatst op: - bijgewerkt op (1.830 weergaven)
PC Decrapifier downloaden

PC Decrapifier

PC Decrapifier is een handig programma waarmee je Windows 10 sneller kunt maken. In deze review vertel ik je meer over deze gratis tool. Ben je klaar met een trage Windows 10 installatie? Probeer dan eerst PC Decrapifier voordat je overgaat tot het herinstalleren van Windows 10.

PC Decrapifier is een gratis programma. Naast deze gratis versie is de tool ook beschikbaar in twee betaalde varianten. De gratis versie biedt voor prive-gebruik meer dan voldoende mogelijkheden. Wil je PC Decrapifier gebruiken om je thuiscomputer te versnellen? Dan kun je het beste PC Decrapifier Free downloaden.

Het downloaden en installeren van PC Decrapifier kost weinig moeite. Op een gemiddelde computer kost je dat maar enkele ogenblikken. Groot voordeel: PC Decrapifier wordt geleverd zonder bloat-, mal- of spyware. Na de installatie ben start de tool gelijk met zijn werk. Binnen de kortste tijd weet je welke software je kunt verwijderen van jouw pc om deze te versnellen.

Windows 10

PC Decrapifier geeft aan welke software jou PC vertraagt.

Vanuit het startscherm van PC Decrapifier kun je software verwijderen die je computer vertraagt. Om te zien welke software dat is gebruikt PC Decrapifier een grote database van bekende software die schadelijke effecten op je computer heeft. Daarnaast wordt een analyse gemaakt van het geheugengebruik van tools. Wil je snel resultaat? Verwijder dan vanuit het startscherm van PC Decrapifier een of meerdere tools.

PC Decrapifier geeft meer suggesties over tools die jouw computer vertragen. Om aan te geven welke prioriteit het verwijderen van software zou moeten hebben rubriceert de tool aanbevelingen. Onder het tabblad ‘recommended’ staat welke software je als eerst zou moeten verwijderen. Onder het tabblad ‘questionable’ staat welke software ook weg kan. Onder ‘anything else’ vind je de resterende software op je PC geinstalleerd staat.

Tot slot

Wil je een computer of laptop met Windows 10 versnellen? Dan is PC Decrapifier een handige tool. Vooral de gebruikersvriendelijkheid is een groot pluspunt van het programma. Maar ook de duidelijke overzichten van vertragende software en software die geen schadelijke invloed heeft op de prestaties van je computer zijn erg fijn. De gratis versie van PC Decrapifier kun je downloaden via bovenstaande link.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.