PC sneller maken met Gratis Software: UltraDefragUltraDefrag – Optimalisatie Software

Geplaatst op: - bijgewerkt op (1.315 weergaven)

Lijkt het alsof je computer elke dag langzamer wordt? Grote kans dat het defragmenteren van je harde schijf dit proces ongedaan kan maken. Iedere maand je harde schijf defragmenteren kan enorm helpen in het versnellen je systeem. Gratis software om je computer te defragmenteren vind je natuurlijk hier!

PC sneller maken met Gratis Software: UltraDefragWindows, het besturingsysteem van je computer, en alle programma’s die je zelf installeert maken allemaal gebruik van de harde schijf. Dit ongeorganiseerde gebruik van de harde schijf kan ervoor zorgen dat je harde schijf trager en trager wordt doordat overal op die schijf stukjes van software staan. Dit proces is eenvoudig ongedaan te maken door gebruik van UltraDefrag. Deze software kun je gratis downloaden via de link naast deze pagina.

Ultradefrag is ontwikkeld binnen de open-source gemeenschap. Dit betekent dat je de software gratis kunt downloaden en gebruiken. Groot voordeel is daarnaast dat Ultradefrag ook nog een beschikbaar is voor een grote range aan Windows computers. Zo werkt het programma zelfs nog op Windows NT. Maar ook op modernere versies van Windows is Ultradefrag een prima gratis alternatief voor de standaard defragmentatie software op je computer. Daarnaast is deze gratis software een paar honderd kilobyte groot.

Je computer sneller maken? Probeer Ultradefrag voor het defragmenteren van de harde schijf in je computer. Het resultaat op een van onze computers was verbazingwekkend goed!

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een reactie