gratis Patch My PC software downloadenPatchy My Pc – Software Beheer

Geplaatst op: - bijgewerkt op (3.155 weergaven)

Wil je er zeker van zijn dat jouw computer up-to-date is en dat alle software voorzien is van de laatste versies? Met de gratis te downloaden Patchy My Pc software weet je met een druk op de knop of alle software op je computer actueel is.

Blijkt daarnaast dat er oude software op je computer staat dan kan de gratis Patch My PC software ook nog eens automatisch alle oude software automatisch van een update voorzien. Zo kan de software onder andere controleren of van Firefox, Java, iTunes, Flash en Skype software wel de nieuwste versie op je computer draait. En dat dus allemaal volautomatisch, hoe handig wil je het hebben!? Op het screenshot hieronder zie je de interface van de Patch My Pc software.

gratis Patch My PC software downloaden

Patch My PC interface

Naast het controleren van de meest voorkomende software op je computer kan Patch My PC ook nog eens controleren of je Windows Update wel heeft gewerkt. De software kijkt naar je huidige Windows versie en checkt of er eventueel nieuwe updates van Microsoft zijn die je computer nog sneller of veiliger maken. Ook voor deze Windows update versie geldt trouwens dat de software volautomatisch de updates installeert als blijkt dat je ze nog niet hebt.

De interface van Patch My PC is trouwens erg handig ingedeeld. Zo kun je per software onderdeel op je computer aangeven of je een update wilt laten uitvoeren door de gratis software. Ook kun je eventueel bepaalde programma’s uitsluiten van een update. Zodra je op de downloadlink klikt zal de software automatisch gedownload worden. De software hoeft niet geïnstalleerd te worden maar draait standaard vanuit de browser. Ben je klaar met het gebruik dan volstaat afsluiten van het programma om het te verwijderen uit het geheugen van je computer.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.