powertoolsJV16 Powertools – Systeem tweaken

Geplaatst op: - bijgewerkt op (1.872 weergaven)
powertools

powertools

Als echte computerliefhebber weet je natuurlijk dat een standaard Windows installatie erg traag is. Met speciale ’tweak’ software kun je hier gelukkig het een en ander aan doen.

Met de gratis JV16 Powertools van ontwikkelaar Macecraft kun je je computer sneller maken en daarnaast nog een groot aantal andere zaken in je Windows installatie wijzigen.

Heb je last van een trage computer? Of wil je graag andere zaken op je systeem aanpassen? Installeer dan het gratis Powertools programma via de downloadlink naast deze pagina.

Mogelijkheden

Met de jv16 powertools kun je door het gebruik van modules je computer versnellen. Zo is het mogelijk om je pc sneller op te laten starten door bepaalde programma’s die het opstartproces vertragen uit te zetten. Ook kan de gratis software je trage computer verder versnellen door grote en dubbele bestanden op te sporen en kan het programma deze desgewenst zelfs verwijderen.

Andere mogelijkheden om je trage computer sneller te maken biedt de software onder andere door het scannen van het register van je computer om dit register zo snel te ontdoen van overbodige sleutels. Bijkomend voordeel hiervan is dat ook nog eens het register van je computer trager wordt.

De versie van de Powertools 2014 die vandaag uitkwam biedt geen nieuwe functies. Wel is het programma sneller en stabieler en zijn een groot aantal bugs gefixt.

Gratis downloaden

Wil je deze software gratis downloaden? Kijk dan op de website van de ontwikkelaars. Ook voor vragen, problemen en andere opmerkingen kun je terecht op het Engelstalige forum van Macecraft. Natuurlijk mag je ook hier op downloadcentrum.com je reactie plaatsen. Wie weet kan een van onze lezers je helpen met je probleem 🙂

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.