John's Background Switcher - automatisch een nieuwe achtergrondfoto op je Windows bureaublad.JBS – Automatisch een nieuwe achtergrond op Windows bureaublad

Geplaatst op: - bijgewerkt op (381 weergaven)
John's Background Switcher - automatisch een nieuwe achtergrondfoto op je Windows bureaublad.

John’s Background Switcher

Vind je het bureaublad van je computer saai worden en wil je switchen? Dan kan dat natuurlijk via het configuratiescherm van Windows 8 of Windows 10. Maar wil je nooit meer een saaie achtergrond in Windows 10 of 8? Installeer dan JBS.

JBS is een afkorting voor ‘John’s Background Switcher’. En zoals de naam al zegt zorgt deze tool ervoor dat de afbeelding die op het bureaublad van Windows gemakkelijk veranderd kan worden. Met dit gratis programma kan je eenmalig een nieuwe bureaublad achtergrond instellen. Maar JBS kan veel meer dan dat.

Zo kun je JBS zo instellen dat je elke dag een nieuwe achtergrond krijgt maar ook kun je ervoor kiezen om je bureaublad wekelijks of maandelijks met een nieuwe achtergrond te verfraaien. En ben je helemaal gek op verandering? Dan kun je zelfs elk uur een nieuwe bureaublad achtergrond instellen.

JBS gebruikt voor de achtergrond van je bureaublad de foto’s in je afbeeldingenfolder op je computer. Maar ook kun je handmatig foto’s toevoegen en is het mogelijk om online geplaatste foto’s op Flickr te gebruiken als bureaublad achtergrond. Verder worden ook andere online fotobibliotheken ondersteund.

JBS is niet alleen leuk voor iedereen die regelmatig een nieuwe bureaublad achtergrond in Windows 10 of Windows 8 wil. Ook als je problemen hebt met het veranderen van de achtergrond via het configuratiescherm is deze tool een aanrader. Omdat JSB de taak van het configuratiescherm overneemt kan het zo maar zijn dat het veranderen van je bureaublad achtergrond niet lukt via het configuratiescherm maar dus wel via dit programma.

De instellingen voor JBS zijn erg uitgebreid.

De instellingen voor JBS zijn erg uitgebreid.

John’s Background Switcher is niet alleen beschikbaar als gratis download voor Windows. Ook Apple Mac gebruikers kunnen met de tool de achtergrond van hun bureaublad in OS X veranderen. Ook de mogelijkheid om dit periodiek automatisch te laten gebeuren is ook beschikbaar binnen de OS X versie van het programma.

 

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.