Informatie over je HDD of SSD met CrystalDiskInfo

Geplaatst op: - bijgewerkt op (1.464 weergaven)

Als je een computer freak bent en je graag wilt weten over wat voor hardware de computer die je onder je neus hebt nu eigenlijk beschikt dan is daar uiteraard genoeg gratis software voor die je kunt gebruiken.

Wil je bijvoorbeeld weten wat voor harde schijf er in je computer of laptop zit dan moet je de gratis CrystalDiskInfo software downloaden. Met deze software is het mogelijk om uitgebreide informatie over de schijven in je computer te krijgen.

De ontwikkelaars van CrystalDiskInfo, het software bedrijf Crystal Dew World, bracht afgelopen week versie 7.1.0 van CrystalDiskInfo uit. Met deze nieuwe versie van de gratis software om systeeminformatie te weten te komen kan ook informatie worden weergegeven over SSD, Firewire en USB schrijven. Naast het tonen van informatie kunnen ook AAM en APM instellingen van je harde schijven aangepast worden.

De informatie die deze gratis systeem software verzameld wordt in overzichtelijke grafieken weergegeven. In deze nieuwe versie van de CrystalDiskInfo zijn een aantal bugfixes doorgevoerd.

Ook worden een groot aantal nieuwe schijven ondersteund en worden meer talen ondersteund. De software kun je gratis downloaden via de tekstlink die je naast dit artikel vindt. Wil je je ervaringen over deze software delen? Doe dat via de link naast dit artikel.

gratis software downloaden voor harde schijf

CrystalDiskInfo Interface

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.