CleanmasterCleanMaster – voor een snelle en schone PC

Geplaatst op: - bijgewerkt op (1.200 weergaven)
Cleanmaster

Cleanmaster

Voor een snelle computer die doet wat je wil is de gratis CleanMaster software een echte aanrader. Met dit programma verwijder je snel overbodige bestanden van je computer. Hierdoor bespaar je op geheugen en harddiskruimte. En dat komt de snelheid van je computer natuurlijk ten goede.

CleanMaster mag je gratis downloaden en gebruiken. Het programma wordt onder een freeware licentie uitgebracht. Na het downloaden en installeren scant Cleanmaster je volledige harde schijf. Heb je meerdere schijven? Dan scant Cleanmaster ook die schijven.

Vindt het programma vervolgens overbodige bestanden (‘junk’)? Dan kan CleanMaster deze bestanden volledig automatisch verwijderen. Ook kun je zelf die beslissing nemen en handmatig aangeven welke bestanden verwijderd moeten worden en welke bestanden mogen blijven staan.

CleanMaster ruimt grondig alle overbodige junk op.

CleanMaster ruimt grondig alle overbodige junk op.

De automatische functie van CleanMaster werkt uitstekend. De keren dat ik het programma gebruikt hebt gaf dat geen problemen. Kies daarom altijd voor de automatische verwijder-stand bij een trage computer. Zo los je problemen met een trage computer vaak snel op.

De mogelijkheden van CleanMaster

CleanMaster downloaden

Via de link naast deze pagina download je CleanMaster gratis rechtstreeks vanaf de officiële website. Het downloadbestand is slechts een paar MB groot en bevat geen spyware of adware. Wil je liever een ander programma gebruiken? Dan is CCleaner een goed alternatief.

Wil je CleanMaster gebruiken op je smartphone? Op dezelfde website kun je ook een mobiele versie van het programma downloaden dat je helpt met het sneller maken van een trage mobiel.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.