Bulk Crap UninstallerBulk Crap Uninstaller – Overbodige software verwijderen

Geplaatst op: - bijgewerkt op (938 weergaven)
Bulk Crap Uninstaller

Bulk Crap Uninstaller

Voor het sneller maken van een trage computer is de Bulk Crap Uninstaller van ontwikkelaar Klocman een goede tip. Met dit onder een open-source licentie uitgebrachte programma maak je je trage computer sneller door het verwijderen van overbodige programma’s.

Bulk Crap Uninstaller is vooral goed in het verwijderen van programma’s die je niet vaak gebruikt. Maar ook met programma’s waarvan je het bestaan niet eens kende omdat ze onder de radar worden geïnstalleerd weet deze handige tool raad. Heb je last van de die vervelende Ask Toolbar en wil je gelijk ook vergelijkbare software verwijderen? Check dan de Bulk Crap Uninstaller.

Hoe werkt het?

Het prorgamma werkt heel eenvoudig. Na het downloaden en installeren moet je het programma opstarten. In het startscherm van de Bulk Crap Uninstaller kun je nu in een oogopslag zien welke tools er allemaal geïnstalleerd zijn. Hiervoor scant het programma je harde schijf op uninstaller-programma’s.

De software die je niet langer wil gebruiken verwijder je met de rechtermuisknop. De tool zal dan eerst de standaard uninstaller uitvoeren. Vervolgens worden ook register-vermeldingen en overbodig geworden snelkoppelingen verwijderd.

De Bulk Crap Uninstaller software wordt uitgebracht onder een freeware licentie. Gratis downloaden mag dus.

De Bulk Crap Uninstaller software wordt uitgebracht onder een freeware licentie. Gratis downloaden mag dus.

Als de Bulk Crap Uninstaller klaar is met het verwijderen kan deze tool ook je pc nog scannen op meer verborgen overbodige software. Hiervoor werkt het programma samen met CCleaner, een ander programma dat je kunt gebruiken om een trage computer weer lekker snel te maken.

Sneller opstarten

Naast functionaliteiten voor het verwijderen van software kun je met dit programma ook je computer sneller laten opstarten. Het is namelijk heel eenvoudig om bepaalde software uit te schakelen die tijdens het opstarten wordt geladen.

Door programma’s tijdens het opstarten niet mee te laden kun je al snel veel winst behalen in de opstarttijd van je pc. En dat scheelt natuurlijk een boel irritatie en frustatie: niets zo vervelend als een computer die lang doet over het opstarten!

Nu downloaden

Bulk Crap Uninstaller is alleen beschikbaar voor Windows. Het programma werkt met alle versies van het besturingssysteem hoger dan Windows 7. Ook Windows 10 kun je dus sneller maken met deze tool

Via de downloadlink download je Bulk Crap Uninstaller rechtstreeks vanaf onze eigen server. Check regelmatig de website van de ontwikkelaar voor eventuele nieuwe versie van de tool.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.