Auslogic Schijf Defragmenatie Software Gratis DownloadenAuslogics Disk Defrag – Schijf Defragmentatie Software

Geplaatst op: - bijgewerkt op (1.359 weergaven)
Auslogics Schijf Defragmenatie Software Gratis Downloaden

Auslogic

Auslogics is de uitgever van een groot aantal hulpprogramma’s voor computers en laptops. Het Amerikaanse bedrijf levert onder meer file-recovery software, anti-virus software en software om je computer sneller te maken.

Daarnaast is Auslogics een grote speler op de markt voor defragmentatie software. Over die gratis software lees je hier meer, wellicht dat de andere programma’s van Auslogics op een later moment op downloadcentrum.com behandeld worden.

Bekijk hier al onze software om je computer sneller te maken.

Als je problemen hebt met de snelheid van je computer dan kan het uitvoeren van een defragmentatie-opdracht een snelle oplossing bieden. Computers schrijven continue data van en naar de harddisk van je computer. Na verloop van tijd kan dit vele gebruik van je harde schijf een trage computer tot gevolg hebben.

Wat doet schijfdefragmentatie software?

Goede defragmentatiesoftware, zoals de Auslogics Disk Defrag, biedt een oplossing voor dit probleem. De software verwijdert gegevens die geen functie meer hebben en zet data die bij elkaar hoort weer bij elkaar. Daarnaast herkent goede degraf-software de systeembestanden van je computer en zet deze vooraan, aan het begin, van je harde schijf. Al deze acties samen zorgen voor een hogere leessnelheid waardoor je computer sneller gaat werken.

De interface van de Auslogics Schijf Defragmentatie software - gratis software downloaden doe je hier!

De interface van de Auslogics Schijf Defragmentatie software .

De Auslogics schijfdefragmentatie software is gratis te downloaden via de link naast dit artikel. Ook kun je een betaalde variant van deze software downloaden. De betaalde versie biedt extra mogelijkheden. Zo kun je de defragmentatie van je harde schijven inplannen is het mogelijk om ook SSD schijven op een goede manier te defragmenteren.

Alleen voor Windows; geen Apple Mac

De Auslogics Disk Defrag software is alleen geschikt voor computers en laptops op basis van Windows. Heb je een Apple Mac of Linux computer of laptop en wil je goede disk defrag software downloaden dan kun je hier kijken welk programma geschikt is voor jouw besturingssysteem.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.