7+ Taskbar Tweaker software gratis downloaden7+ Taskbar Tweaker – Zo verander je je startmenu in Windows 10

Geplaatst op: - bijgewerkt op (383 weergaven)
7+ Taskbar Tweaker software gratis downloaden

7+ Taskbar Tweaker

7+ Taskbar Tweaker is een freeware programma voor het aanpassen van het Windows Startmenu. Je kunt met het programma het startmenu aanpassen in Windows 7, Windows 8 en Windows 10. Meer info over deze handige gratis tool in mijn bespreking. Ook kun je 7+ Taskbar Tweaker hier downloaden.

Het Windows Startmenu is naast het bureaublad een van de belangrijkste onderdelen binnen Windows. Zo gebruik je het startmenu vaak voor het opstarten van programma’s. Maar ook voor het aanpassen van instellingen en het doorzoeken van je bestanden heb je het startmenu nodig.

Het is jammer dat Microsoft haar gebruikers weinig inspraak geeft over de opbouw van het startmenu. Het lijkt soms alsof er willekeurige programma’s worden weergegeven in het snelstart-scherm van je startmenu en ook je recente documenten zijn lang niet altijd de documenten die je het meest recent hebt bewerkt.

Met 7+ Taskbar Tweaker behoren dit soort problemen grotendeels tot het verleden. En omdat het programma in het Nederlands beschikbaar is kan iedereen snel aan de slag met deze tool voor het aanpassen van je startmenu en taakbalk.

Mogelijkheden 7+ Taskbar Tweaker

Je kunt met 7+ Taskbar Tweaker een groot aantal onderdelen van het startmenu en de taakbalk aanpassen. Zo is het mogelijk om vastgestelde programma’s te tonen in het snelstart-menu en is het mogelijk om automatisch bepaalde programma’s te groeperen.
Hieronder een video waarin de mogelijkheden van 7+ Taskbar Tweaker worden voorgedaan. In deze video wordt gebruik gemaakt van Windows 7. In Windows 10 werkt het programma net even anders.

Let op bij het downloaden

Tijdens het downloaden van 7+ Taskbar Tweaker begon mijn Norton Antivirus te protesteren. Vanwege het beperkt aantal downloads van de meest recente versie van de tool werd deze als onveilig bestempeld. Volgens de ontwikkelaars van het programma is versie 5.2.1. helemaal veilig. Dat is dan ook de versie die je via de link bovenaan deze pagina gratis kunt downloaden. Uiteraard geldt voor deze download, net zoals voor alle andere downloads, dat deze voor eigen risico is.

7+ Taskbar Tweaker kent veel instellingen om je Windows startmenu aan te passen.

7+ Taskbar Tweaker kent veel instellingen om je Windows startmenu aan te passen.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.