Gratis Software Downloaden Display FusionDisplay Fusion – Multi Moniter Software

Geplaatst op: - bijgewerkt op (1.473 weergaven)
Gratis Software Downloaden Display Fusion

Heb jij op je op je bureau twee monitoren staan maar wordt je gek van de standaard software van NVidia of Ati om deze schermen fatsoenlijk te beheren? Installeer dan eens een gratis versie van de Display Fusion software. Van deze gratis software om meerdere monitoren op een computer te beheren kwam afgelopen week een nieuwe versie uit.

Display Fusion wordt ontwikkeld door Binary Fortress Software. Afgelopen week kwam er dus een nieuwe versie uit van deze gratis software. Het betrof hier een update voor versie 4 van Display Fusion.

In de update vind je een aantal visuele aanpassingen van de software. Ook werden uiteraard een aantal bugfixes doorgevoerd en draait de software op een aantal computers een stuk sneller en stabieler.

De aanpassingen in de layout betreffen vooral aanpassingen die de gratis software onder Windows 7 een beter uiterlijk geven. Hieronder een screenshot van de interface van Display Fusion. Je ziet hier hoe je met de software meerdere monitoren op een computer kunt beheren.

Gratis Software Downloaden voor Beheer van meerdere monitoren

De interface van de handige Display Fusion software

Met Display Fusion is het mogelijk om meerdere monitoren die op een computer zijn aangesloten te beheren. Zo is het met deze gratis software mogelijk om per monitor aparte achtergronden of screensavers in te stellen.

Helaas biedt de versie van deze software die gratis te downloaden is minder functionaliteit dan de betaalde varianten van Display Fusion. Om te proberen of deze gratis software iets voor je is kun je natuurlijk prima de gratis versie downloaden en uitproberen.

Bevalt het programma je, dan kun je altijd nog besluiten om tot aankoop van deze erg handige software over te gaan.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een reactie