Actual Multiple Monitors downloadenActual Multiple Monitors – Werken op meerdere schermen

Geplaatst op: - bijgewerkt op (580 weergaven)
Actual Multiple Monitors downloaden

Actual Multiple Monitors

Het werken op meerdere monitoren kent veel voordelen. Het instellen van Windows om meerdere schermen in te stellen is soms lastig. Gelukkig zijn daarvoor een aantal tools beschikbaar. Een van die tools is Actual Multiple Monitors.

Actual Multiple Monitors wordt gemaakt door Actual Tools. Dit bedrijf ontwikkelt meer van dit soort handige hulpprogramma’s voor Windows. AMM is beschikbaar onder een shareware licentie. Na afloop van een proefperiode, die 30 dagen duurt, moet je wel een licentie kopen. Een licentie kost 25 dollar.

Mogelijkheden Actual Multiple Monitors

Actual Multiple Monitors kent een aantal mogelijkheden die Microsoft niet standaard aanbiedt in Windows. Zo kun je met deze tool op elk van je monitoren de Windows taakbalk laten weergeven. Ook de Windows startknop kun je desgewenst op elke monitor laten tonen. Door het weergeven van de taakbalk en Windows startknop op elk scherm gaat het gebruiksgemak van je multi-monitor-opstelling flink omhoog.

Verder kun je een achtergrondfoto of afbeelding over alle monitoren weergeven zonder dat deze er uitgerekt uitziet. Ook kun je programma’s met behulp van knoppen, die AMM toevoegt, snel verplaatsen van je ene scherm naar het andere scherm. Een laatste handige functie van Actual Multiple Monitors is de mogelijkheid om programma’s over meerdere schermen te openen. Handig voor een 3D game of een fotobewerkingsprogramma.

Downloaden en installeren

Via de link naast deze pagina kun je de shareware versie van Actual Multiple Monitors gratis downloaden. Regelmatig verschijnen er  updates van deze tool: hou de site goed in de gaten; nieuwe versies bieden vaak meer mogelijkheden.

De installatie van Actual Multiple Monitors is eenvoudig. Na het downloaden volstaat het doorlopen van de installer om het programma op je computer te installeren. Ook het instellen van de tool is eenvoudig. De interface en mogelijkheden zijn voor de hand liggend en zullen tot weinig problemen leiden.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.