Isobuster gratis downloadenIsoBuster downloaden – Data herstel software

Geplaatst op: - bijgewerkt op (4.409 weergaven)
Isobuster gratis downloaden

Isobuster gratis downloaden

Hopelijk kom je het niet te vaak tegen, een slecht leesbare of zelfs kapotte dvd die je nergens meer kunt afspelen. Gelukkig bestaat er gratis software die beschadigde cd’s en dvd’s kan uitlezen en de data op de dvd of cd kan veiligstellen.

Een van de meest gebruikte gratis software voor het herstellen van data op kapotte cd’s of dvd’s is IsoBuster. Dit programma werkt onder Windows en het kan bestanden op een cd of dvd die onder Windows niet meer te lezen is in veel gevallen herstellen en terugzetten op je harde schijf.

Image (.img, .iso) uitpakken

Daarnaast blinkt IsoBuster uit in het uitpakken van allerlei verschillende soorten image bestanden. Zo is het mogelijk om .iso, .img en .ccd bestanden, die je hebt gedownload of hebt ontvangen per e-mail, uit te pakken. Daarna kan de inhoud bekeken worden, iets dat met Windows niet mogelijk is.

Een laatste voordeel van IsoBuster is dat het programma helemaal gratis te gebruiken is. Een paar extra toepassingen van het programma zijn betaald maar de standaardfunctionaliteit werkt gratis op elke computer. Heb je dus een kapotte cd, een slecht leesbare dvd of een image bestand dat je niet kunt openen? Download dan gratis de IsoBuster software om die bestanden, cd’s of dvd’s te herstellen of te openen.

gratis herstel software van IsoBuster

Isobuster Interface

Deze week kwam versie 3.4 uit van Isobuster. Heb je .ISO, BIN, .IMG of .CCD bbestanden gedownload van internet en weet je niet wat je ermee moet? Met Isobuster kun je deze bestandsformaten heel gemakkelijk uitpakken en lezen. Zo kun je een dvd-film in ISO bestand na het uitpakken met Isobuster afspelen met VLC of kun je een spelletje dat je van internet hebt gedownload gewoon spelen via de Windows verkenner. Isobuster 3.4 kun je gratis downloaden via de link naast deze pagina.

Nieuwe beta versie van Isobuster downloaden

Via de link naast dit artikel kun je een nieuwe versie van Isobuster downloaden. Deze versie, met als versienummer 3.5, is een test-versie beter bekend als een bèta-versie. Wil je graag Isobuster downloaden om te bekijken of deze beta-versie goed werkt? Doe dat dan voor eigen risico. Wil je de volledige versie (dat is versie 3.4) downloaden dan kan dat via deze link.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.