teracopy downloadenTeraCopy 3.0 – snel grote bestanden kopieren

Geplaatst op: - bijgewerkt op (1.627 weergaven)
teracopy downloaden

Teracopy

Teracopy is een handig programma voor mensen die veelvuldig grote  bestanden kopiëren tussen twee schijven of over een netwerk. De tool is namelijk speciaal gemaakt om het kopiëren van bestanden van de ene locatie naar de andere sneller te kunnen voltooien.

Teracopy maakt gebruik van een aantal handigheidjes om het kopiëren van grote of kleine bestanden net even sneller te kunnen dan de standaard kopieerfunctie van de Windows verkenner. Maar ook andere software voor het beheren van bestanden kopieert vaak langzamer dan dat Teracopy dat doet.

Teracopy maakt tijdens het kopieren van bestande buffers aan waardoor veel tijdswinst geboekt kan worden. Zeker bij grote bestanden of bij een groter aantal kleine bestanden is deze tool veel sneller dan andere programma’s. Verder biedt Teracopy een pauzefunctie waardoor je het kopiëren even op pauze kunt zetten als je computer erg traag wordt van het kopiëren van de bestanden.

Teracopy is erg handig voor het snel kopieren van grote bestanden.

Teracopy is erg handig voor het snel kopieren van grote bestanden.

Teracopy biedt tijdens het installeren de mogelijkheid om de standaard kopieerfunctie van Windows te vervangen. Het aanvinken van deze optie is aan te raden als je veelvuldig gebruik denkt te gaan maken van deze gratis tool.

Wil je zelf beslissen wanneer je Teracopy wil gebruiken vink deze optie dan uit. Je kunt het programma namelijk ook gewoon vanaf je bureaublad of via het startmenu openen en gebruiken.

Teracopy is beschikbaar als gratis download via de link bovenaan deze pagina. Ook is er een Pro versie beschikbaar die een aantal extra mogelijkheden, waaronder het aanpassen van de kopieer-wachtrij, biedt. Wil je het programma uitproberen? Dan kun je rechtstreeks vanaf downloadcentrum.com de tool gratis downloaden.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.