syncthingSyncthing – overal toegang tot je bestanden via internet

Geplaatst op: - bijgewerkt op (377 weergaven)
syncthing

syncthing

Wat is er handiger dan wereldwijde toegang tot je bestanden? Of je nu op school, op je werk, in de trein of in het buitenland zit, met Syncthing is het mogelijk. Dit open-source programma biedt namelijk wereldwijde synchronisatie van je bestanden.

Doordat Syncthing ontwikkeld wordt onder open-source licentie is het programma een gratis alternatief voor Amazon Cloud, Dropbox, Google Drive en iCloud. De installatie van Synchting is simpel en zodra je op een andere computer de Syncthing software hebt geinstalleerd kun je na de inlogprocedure bij alle bestanden die je op eigen computer in Syncthing hebt gezet.

Syncthing is vergelijkbaar met Bittorrent Sync. Beide programma’s synchroniseren alle bestanden die je in de cloud plaatst naar alle devices die jij hebt geautoriseerd voor toegang tot je bestanden. Daarvoor is het noodzakelijk dat je op alle devices de software installeert en inlogt met jouw accountgegevens.

Syncthing is beschikbaar voor alle populaire besturingssystemen. Maar naast Windows, Android en Linux worden ook NAS systemen van Synology en QNAP ondersteund. Hierdoor kun je dus ook bestanden synchroniseren op je NAS. Zo kun je bij de bestanden van je computer, ook als deze uitstaat.

Wil je Syncthing downloaden? Gebruik dan de link bovenaan deze pagina. De nieuwste versie van het programma is 0.11.23. Deze versie kun je gratis downloaden voor alle besturingssystemen die Syncthing ondersteund.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.