gratis software om bestanden te beherenQ-Dir bestandsbeheer software

Geplaatst op: - bijgewerkt op (1.328 weergaven)

Eenvoudig alle bestanden op je computer beheren? Met de gratis software van Q-Dir is het beheren van documenten, muziek downloads, films en andere bestanden nog nooit zo eenvoudig geweest.

De Q in de naam van deze gratis software staat voor Quad. En dat betekent dus dat je met deze software in een scherm vier kleinere schermen hebt om eenvoudig bestanden te verplaatsen van ene plek naar de andere plek.

Voordeel van vier schermen

Vier schermen werken een stuk handiger dan het gebruik van alt+tab en de Windows verkenner software die Microsoft meelevert aan haar Windows besturingssysteem. Hieronder zie je hoe die vier schermen getoond worden, in elk van de schermen kun je een andere map op je computer openen. Het verplaatsen van bestanden kun je gewoon met de muis van je computer doen.

Ook verwijderen, hernoemen en dupliceren van bestanden gaat super eenvoudig met dit gratis te downloaden stuk software. Daarnaast is het bestand dat je moet downloaden om het programma te installeren slechts 500KB groot. Dit betekent dat je computer er niet trager van wordt en dat de download snel binnen is.

gratis software om bestanden te beheren

Q-Dir interface

Wil je zelf experimenteren met deze gratis software om bestanden te beheren download de software dan via het de link bovenaan deze pagina. Bevalt de software je, of vind je het programma helemaal niets? Reageer dan op dit bericht door onderstaand formulier in te vullen.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.