PeaZip – Grote bestanden inpakken en uitpakken

Geplaatst op: - bijgewerkt op (1.007 weergaven)
peazip

peazip

Het uitpakken van zip-bestanden of juist het maken van ingepakte bestanden is tegenwoordig met een groot aantal gratis programma’s mogelijk.

Winzip, Winrar of de Zip-client die standaard is ingebouwd in Total Commander zijn allemaal prima keuzes voor het werken met ingepakte bestanden.

PeaZip is een in- en uitpak programma dat zich onderscheidt van de concurrentie door de goede beveiligingsmogelijkheden van je ingepakte bestanden. Met het eigen .pea formaat van Peazip ben je verzekerd van een goede beveiliging.

De bestanden die je inpakt, of dat nu tekst, muziek, film of afbeeldingen zijn, worden versleuteld ingepakt zodat onbevoegden niet zomaar bij je bestanden kunnen.

De PeaZip software is gratis te downloaden onder een open-source licentie. Dat betekent dat je, mocht je dat willen, zelf aanpassingen kunt doen aan de software. Door de open-source licentie wordt PeaZip voor een groot aantal besturingssystemen geleverd. Onder andere Windows en Linux worden standaard ondersteund, maar ook op mobiele apparaten kun je PeaZip gebruiken om bestanden veilig in- en uit te pakken.

Peazip gratis downloaden doe je via de link naast dit artikel. Verdere informatie over het gebruik van PeaZip om extra veilig bestanden te comprimeren vind je op de website van de ontwikkelaars.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.