Dropbox software downloadenDropbox – Bestanden Opslaan

Dropbox software downloaden

Dropbox

Als je veel op verschillende computers werkt kan het handig zijn om al je bestanden op een USB stick op te slaan zodat je ze overal bij de hand hebt. Nu kun je een USB stick natuurlijk kwijtraken en ook kan zo’n stickje eenvoudig beschadigen.

Daarom is het tegenwoordig verstandiger om je al bestanden ook op te slaan in de cloud. Een van de bedrijven waar je cloud-opslag kunt kopen is Dropbox. Op deze pagina lees je alles over Dropbox en natuurlijk kun je naast dit artikel alvast de Dropbox software downloaden.

gratis software Dropbox Cloud

De Cloud van Dropbox

Dropbox voordelen

De cloud-opslag van Dropbox kent een aantal voordelen. Het grootste voordeel is dat je bij een Dropbox account 2GB aan gratis online opslag in de cloud krijgt. Daarnaast biedt het bedrijf gratis software aan waarmee je eenvoudig foto’s, documenten en muziek kunt up- en downloaden uit de cloud.

De Dropbox software kun je downloaden voor Windows computers en laptops maar ook ontbreekt een versie voor Apple Mac niet. Daarnaast kun je de Dropbox software downloaden voor Android en Apple iPhone en iPad. Zo kun je dus overal zonder problemen je documenten, foto’s en andere bestanden raadplegen.

Betaalde toegang

Zoals je al las krijg je met een gratis account toegang tot de gratis software. Ook krijg je gratis 2GB aan opslag ruimte. Heb je niet genoeg aan die 2GB dan kun je er voor 10 of 20 euro 50 of 100GB bijkopen. Verder biedt de Dropbox software eenvoudige scripts waarmee je gelijktijdig bestanden kunt up- of downloaden.

In de nieuwe versie van de gratis software die Dropbox aanbiedt zijn een groot aantal bug-fixes doorgevoerd. Ook biedt de software mogelijkheden tot het up- of downloaden van foto’s naar mobiele telefoons en tablets. Verder is het met deze gratis software ook mogelijk om bestanden te downloaden naar vrienden of collega’s.

Ben je geinteresseerd geraakt in Dropbox voor het online opslaan van je belangrijke bestanden? Via de link naast dit artikel vind je de nieuwste versie van Dropbox. Downloaden gaat via de link, maar voor iOS en Android apps moet je de Play- en App store op je mobiel of tablet gebruiken.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Een reactie

 • vermeulen

  Beste ,
  Sinds kort heb ik volgende probleem als ik een movie wil downloaden uit de dropbox van een kennis nl : sommige movies(filmpjes) komen goed in mijn map downloads terecht ,( en kan ik juist bekijken ) maar andere staan onderste boven ???
  Enig idee met wat dat kan verholpen worden ?
  Alvast bedankt voor een reply
  vriendelijke groeten
  vermeulen m