Beyond Compare downloaden.Beyond Compare – bestanden met elkaar vergelijken

Geplaatst op: - bijgewerkt op (2.453 weergaven)
Beyond Compare downloaden.

Beyond Compare

Beyond Compare is een gratis programma dat gebruikt kan worden om bestanden met elkaar te vergelijken. Handig voor ontwikkelaars die tijdens het programmeren de inhoud van twee bestanden met elkaar willen vergelijken. Maar ook voor thuisgebruikers die willen weten of bestanden exact gelijk aan elkaar zijn is dit programma geschikt.

Beyond Compare is beschikbaar in twee versies. De gratis versie is geschikt voor thuisgebruik en biedt minder mogelijkheden dan de Pro versie die je voor een prijs van 30 dollar kunt kopen. Het programma wordt aangeboden voor de drie grote besturingssystemen. Zowel OS X, Linux als Windows worden ondersteund. Voor elk van de versies kun je zowel de gratis versie downloaden als de betaalde versie aanschaffen.

Je kunt met Beyond Compare ook twee mappen met elkaar vergelijken.

Je kunt met Beyond Compare ook twee mappen met elkaar vergelijken.

Beyond Compare biedt in de gratis versie een aantal handige mogelijkheden. Zo is het mogelijk om twee bestanden, ongeacht het soort bestand, met elkaar te vergelijken. Zo kun je JPG, GIF of PNG bestanden met elkaar vergelijken maar ook MP3, WAV, MP4 en MKV bestanden kun je naast elkaar zetten om te zien of ze van inhoud verschillen.

Naast de mogelijkheid om losse bestanden te vergelijken kun je met Beyond Compare ook de inhoud van hele mappen vergelijken. Zo kun je mappen met foto’s met elkaar vergelijken en het is zelfs mogelijk om de inhoud van bestanden in een map te vergelijken met de inhoud van bestanden in een andere map.

Uitproberen?

Als je Beyond Compare wil uitproberen dan kun je de laatste versie van het programma downloaden via de link bovenaan deze pagina. De eerste 30 dagen kun je alle functies van de tool gebruiken. Na die periode moet je voor een aantal functies een licentie kopen. De basisfuncties van het programma werken echter ook in de gratis versie van Beyond Compare. Vergeet je niet om een beoordeling achter te laten als je Beyond Compare gebruikt?

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.