Bullguard downloadenBullGuard Internet Security – veiliger surfen, downloaden en streamen

Geplaatst op: - bijgewerkt op (701 weergaven)
Bullguard downloaden

Bullguard

BullGuard is een ontwikkelaar van beveiligingssoftware. Een van de bekendste programma’s van het bedrijf is het Internet Security pakket waarbij je een anti-virus programma en een firewall ineen hebt. Meer over Bullguard Internet Security in mijn test van dit anti-virus programma.

BullGuard is niet gratis te gebruiken, een licentie kost rond de 20 euro voor drie computers, laptops en smartphones. Maar als je het programma eerst gratis wil uitproberen dan kan dat natuurlijk wel. Je mag BullGuard Internet Security 60 dagen gratis proberen.

Real-time bescherming tegen virussen en malware

BullGuard Internet Security biedt real-time bescherming tegen virussen, malware en spyware. Dit betekent in de praktijk dat je na de installatie van de software ten alle tijde beschermd bent tegen tot dan toe bekende virussen en andere bedreigingen van je online veiligheid.

Het programma draait op de achtergrond maar is bereikbaar via het icoon in de taakbalk van Windows. Mocht je tijdens het surfen, downloaden of streamen tegen een virus aanlopen dan zal Bullguard gelijk ingrijpen. Dit principe van anti-virus-software wordt ook wel real-time bescherming genoemd.

In deze test bespreek ik Bullguard anti-virus.

In deze test bespreek ik Bullguard Internet Security.

Verder biedt Bullguard Internet Security ook een prima Firewall. Windows 10 beschikt standaard al over een Firewall. Maar deze is beperkt van functionaliteit. Wil je een meer betrouwbare en betere firewall? Dan is het aan te raden om een programma van andere ontwikkelaar te gebruiken. De firewall-software van Bullguard is een prima alternatief voor de Windows 10 firewall.

Tot slot biedt BullGuard Internet Security ook ouderlijk toezicht. Via deze functie kunnen ouders bepaalde sites blokkeren voor hun kinderen. Wil je dat je kinderen lekker kunnen internetten zonder dat ze op sites komen die minder geschikt zijn? Dan kun je via de Parental Control functie deze sites blokkeren. Op deze manier is internetten voor iedereen leuk en kun je je kinderen met een gerust hart laten internetten.

Anti-Virus voor Windows 10 en OS-X

BullGuard Internet Security wordt ontwikkeld voor Windows 10, Windows 8 en Windows 7. Maar ook Apple Mac gebruikers worden niet vergeten. Het programma is namelijk ook beschikbaar als anti-virus oplossing voor OS X. Tot slot kun je in de Play Store van Google Android ook de Android versie gratis uitproberen. Met deze versie heb je anti-virus bescherming op je smartphone en tablet.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.