Panda Antivirus voor Windows 10. Gratis downloaden.Panda Antivirus – goede anti-virus software voor Windows 10

Geplaatst op: - bijgewerkt op (1.543 weergaven)
Panda Antivirus voor Windows 10. Gratis downloaden.

Panda Antivirus voor Windows 10..

Panda Antivirus is het eerste anti-virus programma speciaal voor Windows 10. Naast de nieuwste Windows versie kun je Panda Antivirus ook gebruiken op oudere Windows versies.

De gratis versie van Panda Antivirus is een goede keuze als een anti-virus programma voor Windows 10. Het enige nadeel is dat je af en toe een pop-up te zien krijgt. Wil je volledige en goede bescherming? Dan is een licentie voor Panda Antivirus al te koop voor iets meer dan 30 euro.

Panda Antivirus is een programma dat iets anders werkt dan alternatieve virusscanners. Het programma scant je computer op virussen, malware en spyware maar de bestanden waarmee het programma werkt staan niet op je eigen computer of laptop.

Anti-virus in Windows 10 via de cloud

Panda Antivirus vergelijkt bestanden met anti-virus definities die  het programma opslaat in de cloud. Hierdoor ben je altijd verzekerd van de meeste recente anti-virus definities zal Panda Antivirus bijna altijd tijdig ingrijpen bij kwalijke software op je computer of laptop.

Een schermafbeelding van Panda Antivirus voor Windows 10

Een schermafbeelding van Panda Antivirus voor Windows 10

Verder biedt Panda Antivirus net als concurrerende programma’s voor de bescherming van de bestanden en software op je computer een groot aantal mogelijkheden om het kwaadwillenden moeilijk te maken.

Wifi bescherming en Anti-Virus bescherming

Zo biedt de gratis versie wifi bescherming om je wifi-netwerk tegen indringers te beveiligen. Ook wordt je computer beschermd tegen allerhande kwalijke software waaronder malware, spyware, adware en virussen.

Besluit je een licentie te kopen op de goedkoopste versie van Panda Antivirus dan krijg je een groot aantal extra beveiligingsmogelijkheden tot je beschikking. Zo is het in de Antivirus Pro versie van Panda mogelijk om websites te filteren en is het maken en terugzetten van backups mogelijk.

Verder krijg je bij het kopen van een licentie voor Panda Antivirus voor Windows 10 ook gratis een versie van Panda Antivirus voor gebruik op Android. Heb je een tablet of smartphone met Android? Dan zijn deze gratis bescherm met Panda Antivirus bij het kopen van een licentie van deze antivirus software voor Windows 10.

Panda Antivirus: hoog in tests

Panda Antivirus is een van de beste virusscanners die momenteel verkrijgbaar zijn. In een rapport van een onderzoeksbureau dat anti-virus vergelijkingen uitvoert scoort Panda Antivirus altijd topposities. Zo geeft het programma bijna geen false-positives, meldingen van een virus die geen virus betreffen). Ook de overall bescherming door Panda Antivirus is goed. In hetzelfde onderzoek staat dit antivirusprogramma zelfs op de eerste plek.

Een vergelijking van antivirusprogramma's; Panda Antivirus staat op de eerste plek.

Een vergelijking van antivirusprogramma’s; Panda Antivirus staat op de eerste plek.

 

 

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.