Dr. Web anti-virus softwareDr. Web Security Space beschermt je computer tegen computervirussen

Geplaatst op: - bijgewerkt op (396 weergaven)
Dr. Web anti-virus software

Dr. Web Security Space

Een virus op je computer, laptop of smartphone is ontzettend vervelend. Het verwijderen van het virus kost tijd en geld, maar veel erger is de schade die een virus toebrengt aan je computer, je belangrijke gegevens en je privacy.

Een goede virusscanner is dan ook van essentieel belang. Je beschermt er je hardware, je online privacy en je belangrijke gegevens mee. Ben je op zoek naar een goede virusscanner en ben je bereid daar voor te betalen? Check dan zeker ook Dr. Web Security Space.

Tip

Klik hier voor een overzicht van alle software voor het verwijderen van een virus die ik besproken heb.

Anti-virus software

Dr. Web Security Space is een uitgebreid programma voor het beschermen van je computer tegen virussen, malware, spam, cryptolockers en andere schadelijke software. Vooral het anti-virus programma doet zijn werk erg goed: virussen die al geïnstalleerd zijn kunnen in veel gevallen verwijderd worden. Maar daarnaast beschermt de tool je tegen schadelijke software.

Naast een anti-virus programma biedt Dr. Web een aantal andere tools die je computer veiliger maken. Zo is er een real-time HTTP-monitor-tool. Met dit programma worden schadelijke sites automatisch geblokkeerd. Denk dan dan vooral aan phishing sites die achter jouw privacy gevoelige informatie aan zitten.

Met Firewall en Parental Control

Verder beschikt Dr. Web Security Space ook over een goede firewall die je PC beschermt tegen inbraakpogingen van hackers. Ben je op zoek naar een anti-virus programma met daarbij een goede firewall? Dan is Dr. Web een aanrader!

Heb je kinderen die je wil beschermen tegen bepaalde websites? Dan kun je met Parental Control bepaalde sites uitsluiten. Gebruikers van je computer kunnen deze sites dan niet bezoeken. Dit uitsluiten van sites kan op basis van zoekwoorden maar ook kun je op basis van de URL een site blokkeren.

Downloaden voor Windows 10, Android, iOS en Linux

Dr. Web is beschikbaar voor een groot aantal besturingssystemen. Allereerst is het anti-virus programma er voor Windows 10. Ook oudere versies, tot Windows XP, worden ondersteunt door de tool. Je kunt via de site een gratis versie van Dr. Web downloaden. Deze kun je tot 3 maanden gratis gebruiken. Daarna moet je een licentie kopen om de software te mogen blijven gebruiken.

Dr. Web is ook beschikbaar   als anti-virus tool voor Android en iOS.

Dr. Web is ook beschikbaar
als anti-virus tool voor Android en iOS.

Daarnaast kun je Dr. Web ook downloaden voor mobiele apparaten die draaien onder Android en iOS. Wil je je tablet of smartphone beschermen tegen schadelijke software? In de downloadwinkels voor zowel Android als iOS kun je de juiste versie van de tool downloaden.

 

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.