360 Total Security downloaden360 Total Security Essential – gratis bescherming tegen computervirussen

Geplaatst op: - bijgewerkt op (587 weergaven)
360 Total Security downloaden

360 Total Security

Total Security Essential is een gratis virusscanner die ontwikkeld wordt in China. Om je computer veilig te houden en om virussen te verwijderen gebruikt dit programma een aantal anti-virus-engines van andere fabrikanten. Ben je op zoek naar gratis antivirus-software? Overweeg dan 360 Total Security Essential.

360 Total Security Essential doet zijn werk als virusscanner prima. Dat is vooral te danken aan de manier waarop het programma virussen opspoort en verwijdert. In tegenstelling tot andere programma’s combineert Total Security Essential namelijk anti-virus software van andere aanbieders met haar eigen QVMII engine.

Mogelijkheden

360 Total Security biedt de mogelijkheden die je van een goed anti-virus programma kunt verwachten. Zo is het mogelijk om op regelmatige basis een complete scan je computer of laptop te maken. Hierdoor ben je verzekerd van een optimale bescherming tegen kwaadaardige software.

Verder is het programma uitgerust met real-time bescherming tegen virussen. Dit betekent in de praktijk dat je tijdens het surfen, gamen of e-mail gelijk een melding krijgt op het moment dat je een programma of bestand binnenhaalt met daarin een virus of een andere bedreiging. 360 Total Security is een van de weinige gratis virusscanners die real-time bescherming biedt.

Tot slot biedt het programma cloud-bescherming en is het mogelijk om onbetrouwbare software in een sandbox te draaien. Door software in een sandbox te installeren en gebruiken kun je checken of er geen virus inzit. Geeft de sandbox geen melding? Dan kun je het programma gewoon installeren. Zit er wel een virus in? Dan verwijdert het programma automatisch de kwaadaardige software.

 

360 Anti Virus biedt gratis bescherming

360 Anti Virus biedt gratis bescherming

Nu downloaden?

Via de link bovenaan deze pagina kun je 360 Total Security Essentials downloaden. De meest recente versie van het programma is versie 8.0. Via de website van QIHU 360 kun je checken of er nieuwe versies beschikbaar komen. Vergeet niet om een beoordeling van deze tool achter te laten op downloadcentrum.com!

 

 

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.