Ultra Virus Killer Software AntivirusUltra Virus Killer – Antivirus Software

Geplaatst op: - bijgewerkt op (1.696 weergaven)

Ultra Virus Killer Software Antivirus

UVK


Een virus op je computer is erg vervelend maar ook andere digitale bedreigingen zorgen voor de nodige problemen. Gelukkig kun je overal op het internet gratis software downloaden die de bescherming van je computer of laptop op een hoger plan brengt. Een van de programma’s die je kunt gebruiken om je computer gratis te beschermen is de Ultra Virus Killer software van ontwikkelaar Carifred. Een opmerking: deze software is niet voor onervaren computer gebruikers.

UVK is in de eerste plaats een antivirus programma. De software kan echter veel meer dan alleen malware en vervelende virussen van je computer verwijderen. Zo kun je Ultra Virus Killer ook gebruiken om problemen met je Windows installatie te verhelpen. Zo weet de gratis software problemen op te lossen die te maken hebben met processen, slecht startende software of drivers.

Om je computer te scannen maakt de UVK software gebruik van externe programma’s. Zo werkt UVK onder andere goed samen met de Anti-Malware software van Malwarebytes. Ook de SuperAntiSpyware en HitMan pro software wordt gebruikt om beveiligingsrisico’s op te sporen en te verhelpen. Doordat deze software andere software gebruikt is de download relatief klein.

Zoals in de inleiding al vermeld staat is de Ultra Virus Killer software niet aan te raden voor beginnende gebruikers. Doordat de software diep in de systeem-software wijzigen aanbrengt kunnen onbedoelde neven-effecten optreden. Daarnaast blijft voorkomen altijd beter dan genezen: kijk uit wat je doet op het internet en tijdens het downloaden…

uvk antivirus software downloaden gratis

De interface van UVK – Ultra Virus Killer

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.