gratis anti spyware software downloadenSpyware search & destroy – beveiligingssoftware

Geplaatst op: - bijgewerkt op (996 weergaven)
gratis anti spyware software downloaden

Spybot

Zoals je al eerder kon lezen is adware en spyware erg slecht voor de beveiliging van je computer of laptop. Om mensen die achter je privégegevens aanzitten geen enkele kans te geven is het downloaden en installeren van gratis anti spyware en anti adware software een must.

Een van de gratis te downloaden stukken software tegen adware en spyware is het door Safer Networking ontwikkelde Spybot Search & Destroy, ook wel afgekort tot Spyware S&D. Dit programma is helemaal gratis te downloaden van de site van eerder genoemde ontwikkelaar.

De Spyware Search & Destroy software wordt door veel mensen gebruikt vanwege de snelheid van het programma. Ook de goede bescherming tegen spyware en adware die deze gratis software biedt is voor veel mensen een goede reden om het programma te installeren.

Omdat deze software gratis te downloaden is vraagt de maker een kleine donatie voor de verdere ontwikkeling en verspreiding van Spybot S&D. Wil je graag dat meer mensen deze gratis software downloaden en wil je de verdere ontwikkeling van deze gratis software mogelijk maken? Overweeg dan om een kleine donatie te doen.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.