SpybotSpybot Search & Destroy – een prima anti-malware oplossing

Geplaatst op: - bijgewerkt op (684 weergaven)
Spybot

Spybot

SpyBot Search & Destroy is een programma voor het opsporen en verwijderen van malware en spyware. De tool is beschikbaar voor Windows 10 en Windows 8. Maar ook onder oudere versies van Windows zal het programma waarschijnlijk zonder problemen werken.

SpyBot Free is de gratis variant van de tool. Met deze gratis versie kun je je computer of laptop scannen op schadelijke software. SpyBot herkent en verwijdert een groot aantal bekende malware en spyware van je computer. Maar ook biedt het programma bescherming tegen rootkits en andere kwalijke software.

SpyBot Search and Destroy.

SpyBot Search and Destroy.

Vindt SpyBot malware, spyware of andere schadelijke software dan kunnen deze gelijk verwijderd worden. Verder worden er statistieken bijhouden over het aantal infecties met mal- en spyware.

Wil je SpyBot gratis downloaden dan kan dat via de link bovenaan deze pagina.

SpyBot Home en Professional

Ben je een tevreden gebruiker van SpyBot en wil je de ontwikkelaar graag steunen? Dan kun je een Home licentie kopen. Deze biedt een aantal extra functies in vergelijking met de gratis versie. Zo biedt de Home versie live bescherming tegen malware en spyware en ben je verzekerd van snelle updates. Verder beschikt de Home versie over een ingebouwde anti-virus scanner.

Naast de Home versie biedt de ontwikkelaar van het programma ook nog een Professional versie aan. De Professional versie biedt naast de mogelijkheden van de Home versie een functie waarbij je een bootable device kunt aanmaken. Zo kun je je PC opstarten via een veilige omgeving om zo mal- of spyware te verwijderen van je echte Windows omgeving.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.