spyware adware verwijderen software NortonNorton Power Eraser – Anti Spyware Software

Geplaatst op: - bijgewerkt op (1.702 weergaven)

De makers van spyware en adware worden steeds slimmer. Zij weten natuurlijk als de beste dat steeds meer computer gebruikers niet zomaar klakkeloos software downloaden en installeren die ze tegenkomen op het internet. Ook de steeds betere beveiliging in browsers werkt in het nadeel van de ontwikkelaars van spyware en adware.

Een nieuwe strategie om toch adware en spyware te verspreiden is het verstoppen van die nare software in vertrouwd ogende software. Dit soort software wordt scamware genoemd: het is software die te vergelijken valt met een wolf in schaapskleren.

Gelukkig is een van de grootste bedrijven op het gebied van anti virus en anti spyware software zo aardig geweest om gratis software te ontwikkelen om deze zogenaamde scamware van je computer te verwijderen. Norton bracht gisteren een nieuwe versie uit van deze gratis software die als naam ‘Norton Power Eraser’ heeft meegekregen. Deze gratis Norton software doet precies wat van anti-scamware software mag verwachten: het speurt scamware op en verwijderd deze van je computer.

spyware adware verwijderen software Norton

Norton Power Eraser

De software van Norton komt wel met een waarschuwing. Deze software is een erg krachtig beveiligingsmiddel en dit betekent dat het onbedoeld ook niet-schadelijke software van je computer kan verwijderen. Je moet de software daarom verstandig gebruiken. Het is vooral erg onverstandig om gelijk voorgestelde acties van Norton Power Eraser te accepteren.

Eerst laten scannen op scamware en laten isoleren. Dan je computer opnieuw opstarten en kijken of alles nog werkt en tenslotte de scamware laten verwijderen door Norton Power Eraser. Je download de Norton Power Eraser software gratis via de download link naast dit artikel. Heb je ervaringen met dit programma, laat dan een reactie achter voor andere bezoekers van downloadcentrum.com.

Update

Deze week verscheen er een nieuwe versie van Norton Power Eraser. De functionaliteit van het programma, het verwijderen van software die zich voordoet als een anti-virus-programma, is hetzelfde. Uiteraard zitten er een groot aantal vernieuwingen en verbeteringen in.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.