NOD32 AntivirusNOD32 Antivirus – Beschermt tegen virussen en spyware

Geplaatst op: - bijgewerkt op (628 weergaven)
NOD32 Antivirus

NOD32 Antivirus

NOD32 Antivirus is een programma dat je computer of laptop beschermt tegen virussen en spyware. In onze recensie van dit antiviruspakket lees je alles over het programma en haar mogelijkheden.

Ben je op zoek naar goede antivirussoftware en ben je bereid te betalen voor een licentie? Dan is NOD32 Antivirus het overwegen waard. Voor een paar tientjes per jaar is je computer goed beschermt tegen virussen en spyware.

Klik hier voor gratis antivirus software.

Mogelijkheden

NOD32 Antivirus is een programma dat je computer of laptop met daarop Windows software beschermt tegen virussen, malware, spyware en rootkits. Hierdoor is het programma zeer geschikt om je computer te beschermen tegen software die het heeft gemunt op je privacy.

Verder beschermt NOD32 je ook tegen software die de hardware van je computer zou kunnen beschadigen. Bepaalde antivirusprogramma’s zijn namelijk zo gemaakt dat ze bijvoorbeeld je harddisk overbelasten waardoor deze kapot kan gaan.

NOD32 Antivirus biedt realtime bescherming. Dit betekent dat het programma continu in de gaten houdt wat voor bestanden er binnen komen en deze bestanden scant. Verder kan het programma dagelijks of wekelijks een volledige scan van alle bestanden op je pc uitvoeren. Hierdoor ben je ten allen tijd verzekerd van een hoog beveiligingsniveau.

Een schermafbeelding uit NOD32 Antivirus.

Een schermafbeelding uit een oudere versie van NOD32 Antivirus. Inmiddels is het programma al aanbeland bij versie 9.

Systeemeisen NOD32 Antivirus

NOD32 Antivirus is een programma dat op zowel oudere als nieuwe computers werkt. Het programma is alleen beschikbaar voor Windows. Alle consumentenversies vanaf Windows Vista werken met NOD32 Antivirus. Verder biedt de laatste versie van het programma ook ondersteuning voor Windows 10.

Nu downloaden

Via de link naast deze pagina kun je NOD32 Antivirus downloaden. Het programma is gratis verkrijgbaar in een trial uitvoering. Als de proefperiode is afgelopen moet je betalen om het programma te kunnen blijven gebruiken. Of dat het geld waard is laat ik aan jou. Zelf ben ik van mening dat NOD32 Antivirus de 30 euro die een licentie kost absoluut waard is. Het programma doet snel haar werk en speurt in real-time naar bedreigingen voor jouw computer en de bestanden die erop staan.

Wil je uitgebreidere beveiliging? Dan kun je via de link ook NOD32 Smart Security downloaden. Dit is een uitgebreidere versie van het antivirus pakket. Smart Security biedt naast antivirus en spyware bescherming ook een firewall. De prijs voor een licentie op NOD32 Smart Security ligt een stuk hoger. Zelf heb ik er niet voor gekozen om dit pakket te kopen.

Tot slot

Wil je veilig surfen, downloaden, mailen en gamen? Dan is NOD32 Antivirus een prima keuze om je computer te beschermen tegen bedreigingen. De aanschafprijs is voor sommige mensen misschien een belemmering in het downloaden van deze software. Toch is deze aan de lage kant vergeleken met concurrerende software van bijvoorbeeld Norton.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.