gratis software downloaden Hitman ProHitman Pro – Anti Adware en Malware Software

Geplaatst op: - bijgewerkt op (7.747 weergaven)

gratis software downloaden Hitman Pro

Hitman Pro

Surfright is de ontwikkelaar van een van de beste software programma’s om virussen, spyware, trojaanse paarden, malware, rootkits en andere digitale narigheid van je computer te verwijderen. Wil jij deze gratis software downloaden om zo je computer nog beter te beveiligen? Gebruik dan de download link bij dit artikel.

Hitman Pro is geschikt voor zowel oude als nieuwere computers. Het programma werkt op een slimme manier om te scannen, de software werkt daarom snel op oudere en nieuwere computers. Daarnaast maakt het programma gebruik van cloudcomputing om zo nog sneller te kunnen werken. Door de snelheid waarmee deze software werkt is het van de beste programma’s om virussen en malware te verwijderen van je laptop of computer: in slechts enkele minuten is je hele computer gescand en beveiligd.

Nadeel aan Hitman Pro is dat de software gratis is zolang je deze gebruikt om te scannen. Wil je vervelende software van je computer verwijderen dan moet je een sleutel kopen. De eerste keer dat je een sleutel aanvraagt is die nog gratis. Na een periode van 30 dagen zal de sleutel niet langer werken en zul je een legale versie moeten verkrijgen door te betalen voor een sleutel.

Toch is Hitman Pro dat geld wel waard. Het programma werkt snel, herkent veel virussen en andere schadelijke software en weet deze tenslotte ook bijna altijd te verwijderen van je computer. De software is te downloaden in zowel een 32 als 64 bits versies. Daarnaast is Hitman Pro alleen geschikt voor gebruik op Windows computers. Linux en Apple gebruikers zullen dus verder moeten zoeken naar andere manieren om hun computer te beveiligen.

Weet jij zelf goede gratis software om je computer te beveiligen? Laat het ons dan weten, om downloadcentrum.com nog beter te maken willen we graag nieuwe gratis software aan onze database toevoegen!

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.