Hitman Pro AlertHitman Pro Alert – privacybescherming terwijl je surft

Geplaatst op: - bijgewerkt op (794 weergaven)
Hitman Pro Alert

Hitman Pro Alert

Hitman Pro Alert is een programma dat jouw privacy, gegevens en andere gevoelige informatie beschermt als je online bent via een browser. Maak je je zorgen om de gegevens op je computer? Dan kun je in deze handleiding alles lezen over het beschermen van je privacy met Hitman Pro Alert.

Hitman Pro Alert is een programma dat je gratis kunt downloaden. Het gebruik van Hitman Pro Alert is gratis als je alleen je browser wil beschermen tegen cybercriminelen. Wil je echter ook bescherming tegen cryptolocker-aanvallen dan moet je een licentie kopen. Dat kan vanaf 20 euro.

Versie 3 van Hitman Pro Alert is de eerste versie waarvoor betaald moet worden. Alle eerdere versies van het programma waren volledig gratis. Gezien de prima functionaliteit is de prijs voor de cryptolocker uitbreiding zijn geld zeker waard.

Mogelijkheden en systeemeisen

Hitman Pro Alert werkt op alle computers met een Windows versie hoger dan XP. Verder biedt het programma alleen bescherming voor de volgende browers:

  1. Internet Explorer
  2. Google Chrome
  3. Firefox
  4. Safari
  5. Browsers die zijn afgeleid van de browsers hierboven (denk aan Chromium)

Na de installatie van Hitman Pro Alert, die erg eenvoudig te doorlopen is, kun je een aantal instellingen wijzigen. Dit is in principe niet nodig. Na het verkleinen van het programma verdwijnt Hitman Pro Alert naar de achtergrond.

Op het moment dat je online gaat met een van de ondersteunde browsers verschijnt er rechtsboven in je scherm een scherm waarin je kunt aflezen in hoeverre de integriteit van je browser in orde is. Is er niets aan de hand? Dan zie je dit scherm niet, pas als er fouten of problemen worden ontdekt met je browser krijg je automatisch een melding te zien.

Bescherm je computer tegen cybercriminelen.

Bescherm je computer tegen cybercriminelen.

Achtergrondproces vs. Browser-plugin

In tegenstelling tot andere software die je beschermt tegen privacy-inbreuk terwijl je online bent is Hitman Pro Alert geen browser-plugin. Het programma draait onzichtbaar als achtergrondproces in Windows.

Het grootste voordeel van Hitman Pro, een programma dat dus als als achtergrondproces draait, in vergelijking met privacybescherming via een browser plugin is dat Hitman Pro werkt voor bijna alle browsers die op je computer zijn geïnstalleerd. Een browser-plugin werkt alleen in de browser waaraan je deze plugin hebt toegevoegd.

 

 

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.