Emisoft anti-malwareEmisoft – Anti Malware en Internet Security

Geplaatst op: - bijgewerkt op (456 weergaven)
Emisoft anti-malware

Emisoft anti-malware

Het blijven toch de belangrijkste programma’s op je computer of laptop: programma’s om je privacy, je wachtwoorden en je gegevens op internet te beschermen. Ben je op zoek naar software om malware te verwijderen en om jouw veiligheid op internet te beschermen? Probeer dan gratis of Emisoft Anti-Malware en Internet Security software iets voor je zijn. 

Anti-Malware

Anti-Malware van Emisoft biedt bescherming tegen een breed scala aan virussen en malware. Standaard staat de Anti-Malware software zo ingesteld dat automatisch wordt gecheckt of bepaalde bestanden of programma’s virussen of malware bevatten. Is dat het geval? Dan wordt automatisch actie ondernomen. Eerst wordt geprobeerd of het virus verwijderd kan worden. Lukt dat niet dan wordt het hele bestand verwijderd. De bestrijding van malware verloopt op dezelfde manier.

Internet security

De Internet-Security software van Emisoft biedt bescherming tegen bedreigingen op het internet. Zo heeft het programma een standaard firewall aan boord waarmee hackers buiten de deur worden gehouden. Verder houdt het programma in de gaten welke processen en toepassingen actief zijn op het moment dat je op internet surft. Zo wordt er bijvoorbeeld gecontroleerd of er geen keylogger software actief is op je computer.

Per programma kun je regels aanmaken in de Firewall van Emisoft.

Per programma kun je regels aanmaken in de Firewall van Emisoft.

Systeemeisen

De Emisoft programma’s om je computer te beschermen op internet werken op alle computers en laptops met Windows XP of hoger. Verder heeft het programma geen speciale systeemeisen en werkt het ook probleemloos op computers die wat ouder zijn. Tenslotte biedt versie 10 van de Emisoft software een groot aantal verbeteringen die de perfomance ten goede komen.

Gratis voor 30 dagen

Je kunt deze software van ontwikkelaar Emisoft gratis proberen voor een proefperiode van 30 dagen. Daarna blijft de software gewoon werken maar worden geen updates meer opgehaald en werkt de real-time-scanning stopgezet. Voor zowel de Anti-Malware als voor de Internet Security moet een licentie worden aangeschaft.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 reacties

  • Ad van de Kaa

    Ik heb een mail van een bekende geopend en op de link geklikt naar een Engelstalige webpagina “Belly fat”. Volgens die bekende is hem dat ook overkomen en had hij het ook te laat in de gaten, zodat nu zijn adressenbestand gepikt is en zijn computer gebruikt wordt voor het versturen van spammails. Zowel Mailwasher als ESET lieten dit bericht echter ongehinderd door. Ik ga er vanuit dat mijn computer nu ook besmet is met hetzelfde euvel. Weliswaar heb ik MBAM, Advanced System Care en de smartscan van ESET er op losgelaten, maar ik weet niet zeker of mijn computer nu schoon is of niet. Is er een specaal programma om adreskapers te verwijderen?

    • martijn

      Hoi Ad, je zou een anti-malware programma kunnen gebruiken dat je via een usb-stick opstart (bijvoorbeeld SuperAntiMalware). Op deze manier scan je van een afstand je computer op malware. Anders is het opnieuw installeren van Windows wellicht je enige andere optie (Hoe vervelend die ook is…)